Audi. Aircoservice

  • Pon Dealer Groep
Audi-onderhoud-12.png

Vrijwel elke nieuwe Audi heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettig, maar ook een nuttige accessoire.

Het belang van een perfect werkend aircosysteem

Niet iedereen weet hoe cruciaal een perfect werkend aircosysteem is. Audi Top Service wel. Zo weten wij zeker dat u een stuk prettiger onderweg bent als u kwalitatief goede en dus gezondere lucht inademt. En zo weten wij ook zeker dat u zometeen een stuk frisser op weg bent als de zomer begint. Tijdig regulier onderhoud van uw airco kan daarnaast duur onderhoud op de lange(re) termijn voorkomen. Want op het moment dat er echt iets mankeert aan uw airco, staat u bijna altijd voor een grote uitgave. Allemaal zaken die misschien voor zich lijken te spreken, en dat horen ze ook te doen doen, tenminste, als u zorgt dat uw aircosysteem in topconditie is.

Zo houden wij het aircosysteem van uw Audi in topconditie

Aircocheck

Natuurlijk moet eerst worden vastgesteld of uw airco onderhoud nodig heeft. Onze monteurs kunnen dit aan de hand van een checklist makkelijk controleren. Zijn er problemen? Wij verhelpen ze graag nadat u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd.

Airco-geurbehandeling

De geurbehandeling verwijdert niet alleen vieze luchtjes uit uw airconditioning, maar ook micro-organismen. De airco ruikt niet meer muf en gezondheidsrisico’s die kleven aan een niet schone airco worden beperkt. Een goede interval om dit 1x per jaar te doen.

Airco-onderhoudsbeurt

Een aircosysteem verliest gedurende zijn levensduur kleine beetjes koudemiddel. Als de hoeveelheid aanwezig koudemiddel te laag wordt zal de werking van de airco sterk afnemen en kan zelfs tot schade leiden. Bij het uitvoeren van de airco-onderhoudsbeurt wordt het systeem uitgebreid gecontroleerd op lekdichtheid, eventueel aanwezig vocht wordt verwijdert. Nadat het systeem weer is afgevuld met de juiste hoeveelheid koudemiddel, olie en detectievloeistof werkt hij weer als nieuw! Bij constatering van een defect of lekkage kan de monteur deze verhelpen, uiteraard pas als u de offerte heeft ingezien en goedgekeurd.

U kunt snel en gemakkelijk online een afspraak maken bij Pon Dealer Audi in Amersfoort, Barneveld, Hilversum Naarden of Nijkerk. Graag tot ziens!