Audi Checks

Er zijn momenten dat je Audi net wat extra aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of je onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Daarom zijn er de Audi Checks bij Pon Dealer. Zo weet je dat jouw Audi altijd in topconditie is.

Audi Occasioncheck

Heb jij jouw Audi occasion gekocht van een particulier of een dealerbedrijf buiten het officiële Audi dealernetwerk? Of wil jij jouw Audi particulier verkopen? Dan is de Audi Occasioncheck voor jou! Voor maar € 59 wordt jouw Audi gecontroleerd op 50 essentiële punten. Je krijgt een overzichtelijk technisch rapport van de staat van jouw Audi. Ook worden de vloeistoffen gratis bijgevuld indien nodig en ontvang je een gratis 4-delige mattenset cadeau bij de Audi Occasioncheck. Plan dus snel een afspraak!

Plan direct een afspraak Bekijk de actie

Audi_Zomercheck_Image_-_Checks_pagina.jpg

Audi Zomercheck

Indien van toepassing

Ga je deze zomer met de auto op vakantie? Of ben je al een tijd niet bij Pon Dealer geweest voor een controle? Wij bieden jou als Audi-rijder een Zomercheck aan voor slechts € 20. Jouw Audi wordt dan op 17 punten gecontroleerd, zodat je Audi weer helemaal klaar is voor de vakantie. En mocht er iets vervangen moeten worden, dan weet je dat direct.

Plan direct je afspraak Bekijk de actie

Audi_Wintercheck_Image_-_Checks_pagina.jpg

Audi Wintercheck

Indien van toepassing

Wil je deze winter optimaal van je Audi genieten? Ga dan voor de Audi Wintercheck. Voor slechts € 20 controleert de dealer aan de hand van 39 punten of je Audi winterklaar is. Als het nodig is, worden vloeistoffen gratis bijgevuld. Na de check ontvang je een technisch rapport met daarin alle bevindingen. Is er nog aanvullend onderhoud nodig? Dan maakt de dealer samen met jou zo snel mogelijk een nieuwe afspraak.

De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2021. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_Audi_-_Onderhoudsprijzen_per_1_januari_2020.pdf 178.98 KB Download