Audi Checks

Er zijn momenten dat je Audi net wat extra aandacht nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat of je onder uitzonderlijke omstandigheden rijdt. Daarom zijn er de Audi Checks bij Pon Dealer. Zo weet je dat jouw Audi altijd in topconditie is.

Audi Welkomstcheck

Heb je een Audi occasion gekocht, maar niet bij een officiële Audi-dealer? Kom dan langs bij Pon Dealer voor de Audi Welkomstcheck. Voor maar €39,- controleert Pon Dealer jouw nieuwe aanwinst. Zo ontvangt je een compleet overzicht van de technische staat van jouw Audi en krijg je advies van onze technische experts over toekomstig onderhoud. Na deze kennismaking rijd je met een zeker en veilig gevoel in jouw ‘nieuwe’ Audi.

Plan direct een afspraak Bekijk de actie

Audi_Wintercheck_Image_-_Checks_pagina.jpg

Audi Wintercheck

Indien van toepassing

Wil je deze winter optimaal van je Audi genieten? Ga dan voor de Audi Wintercheck. Voor slechts € 20 controleert de dealer aan de hand van 39 punten of je Audi winterklaar is. Als het nodig is, worden vloeistoffen gratis bijgevuld. Na de check ontvang je een technisch rapport met daarin alle bevindingen. Is er nog aanvullend onderhoud nodig? Dan maakt de dealer samen met jou zo snel mogelijk een nieuwe afspraak.

Plan je afspraak Bekijk de actie

Audi_Zomercheck_Image_-_Checks_pagina.jpg

Audi Zomercheck

Indien van toepassing

Ga je deze zomer met de auto op vakantie? Of ben je al een tijd niet bij Pon Dealer geweest voor een controle? Wij bieden jou als Audi-rijder een Zomercheck aan voor slechts € 20. Jouw Audi wordt dan op 17 punten gecontroleerd, zodat je Audi weer helemaal klaar is voor de vakantie. En mocht er iets vervangen moeten worden, dan weet je dat direct.

De vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen en gelden t/m 31 december 2020. Daarnaast zijn de vermelde prijzen exclusief eventuele extra reparaties en werkzaamheden.

Downloads

Prijslijst_Audi_-_Onderhoudsprijzen_per_1_januari_2020.pdf 178.98 KB Download