Audi Privé Plan.

  • Pon Dealer Groep
a5-cabrio-pon-dealer-groep.png

Kiest u voor financieren, dan kiest u voor Audi Privé Plan. De enige financiering die is afgestemd op uw wensen, uw situatie en uw Audi. Dankzij de hoge inruilwaarde profiteert u van lage maandlasten. Een slimme én voordelige keuze dus! U bent de trotse bezitter van uw eigen Audi.

Zorgeloos rijden in uw nieuwe Audi doet u met het Audi Privé Plan. Een slimme autofinanciering met een vaste looptijd en vaste rente. Daarnaast maakt u slim gebruik van de hoge inruilwaarde van uw auto. 

Bij het Audi Privé Plan is het mogelijk een deel van de financiering te ‘bevriezen’. Dat noemen wij de slottermijn. Dit is een vooraf vastgesteld restbedrag dat aan het einde van het contract nog openstaat. De inruilwaarde van uw auto staat ruim garant voor dit restbedrag. Zo profiteert u van aanzienlijk lagere maandlasten. De slottermijn wordt behoudend vastgesteld, zodat er na inlossing doorgaans geld overblijft. Dit bedrag kan als aanbetaling gebruikt worden voor een volgende auto.

Voordelen voor u op een rij:
• Vaste maandlasten, vaste looptijd en vaste rente
• Lage maandbedragen door hoge inruilwaarde
• Financiering speciaal ontwikkeld voor auto’s
• Gemakkelijk en snel geregeld bij uw Audi dealer

Benieuwd waarom het Audi Privé Plan voor u een slimme autofinanciering is? Neem dan direct contact op met een van onze Verkoopadviseurs en laat een offerte op maat maken.