Audi Garantie

Elke nieuwe Audi wordt afgeleverd inclusief uitgebreide garantiebepalingen. Een kwestie van zekerheid en van geloven in kwaliteit en service.

Standaard 4 jaar Audi garantie

Met de aankoop van een Audi kiest u voor een hoogwaardig technisch product waar u jaren mee vooruit kunt. Dat bewijzen wij graag en daarom heeft u op uw Audi maar liefst 4 jaar garantie.

Als zich binnen de garantietermijn een defect voordoet als gevolg van een materiaal- en/of fabricagefout, dan garandeert Pon Dealer Audi dat dit kosteloos wordt hersteld of vervangen. Zo hoeft u zich gedurende deze periode geen zorgen te maken over onverwachte reparatiekosten en kunt u onbezorgd genieten van uw Audi.

De garantietermijn van 4 jaar garantie bestaat uit 2 jaar Audi fabrieksgarantie aangevuld door 2 jaar Audi Extra Garantie beide te rekenen vanaf de datum van aflevering. Bepalend hierbij is de datum van Eerste tenaamstelling op het kentekenbewijs/de kentekencard. Tijdens de fabrieksgarantie is de garantie geldig ongeacht het aantal gereden kilometers. Voor Extra Garantie tot en met het vierde jaar geldt een kilometerbeperking tot 100.000 km.

De elektrische modellen en Audi's tot modeljaar 2021 zijn uitgesloten van de 2 jaar extra garantie en krijgen standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Elektrische modellen zijn wel voorzien van standaard 6 jaar onderhoud.

Download garantievoorwaarden

Als aanvulling op de hiervoor vermelde garantiebepalingen geldt voor Audi het volgende:

12 jaar carrosseriegarantie

Voor alle Audi modellen vanaf het modeljaar 1998 geldt een termijn van 12 jaar garantie op de gehele carrosserie voor gevolgen van roestschade, die ontstaat door oorzaken van binnenuit en die het vervangen van een carrosseriedeel ten gevolge van doorroesten noodzakelijk maakt.


3 jaar lakgarantie

Gedurende een termijn van drie jaar na de afleveringsdatum wordt een garantie gegeven op de lak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten.


De voordelen bij Pon Dealer

  • Altijd vooraf een offerte, dus geen verrassingen achteraf 
  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis 24 uur mobiliteitsservice in Europa
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar (o.a. gratis leenfiets)
  • Kleine reparaties worden direct verholpen
  • Altijd gebruik van originele onderdelen