Audi Lifetime Service

Audi Lifetime Service bij Pon Dealer is voordelig onderhoud voor Audi modellen van 5 jaar oud en ouder!

Voordelig onderhoud voor jouw Audi

Is jouw Audi 5 jaar of ouder? Dan krijg je bij Pon Dealer met Audi Lifetime Service altijd 15% korting op het al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud voor jouw Audi.* Zo heb je de zekerheid van een officiele merkdealer maar dan voor een voordelige prijs.

Gratis Audi Lifetime Check met onderhoudsplan
Benieuwd naar de status van jouw Audi en welk onderhoud u aankomende periode te wachten staat? Laat dan kosteloos de Audi Lifetime Check uitvoeren. Onze service adviseurs maken samen met jouw een onderhoudsplan voor de komende 2 jaar. Zo weet je precies wat je te wachten staat en kom je niet snel voor verrassingen te staan.

Plan nu een afspraak

Audi_Lifetime_Service_-_BLOK_IMG.jpg


De zekerheden van Audi Service


*Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, vanaf 5 jaar en ouder een korting van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud. Deze korting gaat 5 jaar na datum eerste toelating in. (datum achter de B op de kentekencard. De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services en vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine). Reparaties en vervanging slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld riemen, ruitenwissers en remdelen vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. De dealer of servicepartner kan hier naar eigen inzicht van afwijken.