Audi reparatie & onderdelen

Pon Dealer levert altijd originele onderdelen voor je Audi. Daarnaast geven we altijd 2 jaar garantie op de onderdelen én de uitgevoerde werkzaamheden.

Onderhoud en reparatie met originele Audi onderdelen

Kwaliteit is de optelsom van alle onderdelen. Anders gezegd: de keten is zo sterk als de zwakste schakel. Alleen als elk afzonderlijk deel nauwkeurig en betrouwbaar functioneert, kun je optimaal op jouw auto vertrouwen. Audi staat garant voor een hoge productiekwaliteit en beproefde veiligheid. De kwaliteitseisen zijn precies omschreven en het productieproces wordt streng gecontroleerd. Kortom, jouw Audi is in goede handen bij Pon Dealer. Wij gebruiken originele onderdelen van Audi en hebben de kennis en ervaring in huis die hoort bij de vooruitstrevende techniek van Audi. Door de offerte weet je vooraf waar je aan toe bent bij een onderhoudsbeurt of een reparatie. Op alle Audi Originele Onderdelen, Audi Originele Ruilonderdelen en montagewerkzaamheden krijg je twee jaar garantie.

Maak direct een afspraak

De accu

Startaccu's zijn belangrijk om elektrische energie te leveren. Elektronicacomponenten en elektronische regelunits kunnen immers niet zonder stroom. In auto's met een accu-energiemanagementsysteem is het nodig om de regeling daarvan af te stemmen op de nieuwe accu. Accu's van Audi zijn meteen gebruiksklaar en hoeven niet gedurende een langere periode ingeregeld te worden.

Remmen

Dankzij de specifiek op een model afgestemde materiaalsamenstelling is de remwerking optimaal. Hierdoor kun je in alle rij- en weersomstandigheden vertrouwen op de maximale remwerking van jouw auto, wat van groot belang is voor jouw en andermans veiligheid. Origineel remmateriaal van Audi is voorbereid op het leveren van topprestaties, net als jouw auto zelf. Ook het remcomfort en een goede slijtbestendigheid zijn argumenten om voor originele Audi remschijven en remblokken te kiezen.


Plan hier je afspraak

Reparatie nodig?

Iets kapot of aan vervanging toe? Pon Dealer levert altijd originele onderdelen.

Maak een afspraak

Schokdempers

Schokdempers zijn belangrijk voor het rijcomfort en de rijveiligheid. Ze zijn voortdurend aan slijtage onderhevig, maar dat is moeilijk vast te stellen voor regelmatige bestuurders van een auto. Niet goed functionerende schokdempers zorgen voor een langere remweg, een slechter band-wegcontact, verminderde bochtenstabiliteit en een onnauwkeuriger stuurgedrag. Ook de werking van veiligheidssystemen zoals ABS en ESP heeft te lijden onder defecte schokdempers.

Interieurfilters

Interieurluchtfilters nemen luchtverontreiniging op, zodat er minder schadelijke stoffen in de lucht zitten die van buitenaf in de auto komt. Hierdoor is ook de werking van verwarming en ventilatie beter. Er zijn twee soorten interieurluchtfilters: stof- en pollenfilters en actievekoolstof-combifilters.

Aerowissers

Goed zicht behouden. Of je onderweg nu met regen, sneeuw of hagel te maken krijgt, dankzij de ruitenwissers / aerowissers van Audi Originele Onderdelen houd je goed zicht op de weg, hoe bar en boos het weer ook is.

Ruiten

Orginele Audi ruiten beschermen niet alleen tegen de wind. Ongeacht of jouw voorruit moet worden gerepareerd of vervangen, je kunt altijd vertrouwen op de hoge kwaliteit van originele Audi ruiten.


Wil je meer weten?

Vragen over originele Audi onderdelen? Onze service adviseurs kunnen je altijd antwoord geven.

Stel ons je vraag