Audi Ruitenservice

Een kleine gebeurtenis met grote gevolgen: als je steenslagschade in de voorruit niet snel laat herstellen, loopt je de kans dat je op termijn de complete voorruit moet laten vervangen. Laat het zover niet komen, want vaak kost reparatie je immers niets* met de Audi Ruitenservice.

Ruitschade laat je maken bij Pon Dealer

Dankzij de Audi Clever Repair Ruitenservice is een sterretje in de voorruit op een slimme manier te repareren. Na de behandeling is vaak met het blote oog bijna niet meer te zien waar de steen de ruit geraakt heeft. Hoe eerder je naar de ruit laat kijken, hoe minder je van de reparatie ziet.

Houd er bovendien rekening mee dat ongerepareerde ruitschade kan leiden tot APK-afkeur. Dat is het geval als een sterretje in de voorruit dat groter is dan 20 mm in het directe zicht van de bestuurder zit.

Veel verzekeraars vergoeden de kosten voor de Audi Clever Repair Ruitenservice, de snelle en goedkopere reparatiemethode. Met WA+ of soortgelijke verzekering en met een all-risk autoverzekering hoef je meestal niet de portemonnee te trekken.*

Plan direct een afspraak

De voordelen bij Pon Dealer

  • Altijd vooraf een offerte, dus geen verrassingen achteraf 
  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis 24 uur mobiliteitsservice in Europa
  • Altijd vervangend vervoer beschikbaar (o.a. gratis leenfiets)
  • Kleine reparaties worden direct verholpen
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
*In veel gevallen vergoedt je autoverzekeraar de volledige kosten van ruitreparaties. Dit valt meestal onder de dekking vanaf WA extra/WA plus. Afhankelijk van de verzekeraar betaal je alleen de kosten van het eigen risico. Kijk in de polisvoorwaarden van jouw verzekering om zeker te weten hoe het in jouw geval is geregeld.