Audi Service App

Audi heeft een handige Service app voor jou gemaakt die je snel inzicht geeft in wat je moet doen bij pech onderweg.

Functionaliteiten Audi Service App

Brandt er een waarschuwingslampje? In één oogopslag weet je wat wijsheid is: doorrijden of de dealer bellen. Werkplaatsafspraak inplannen? Dat kan snel en direct in de planner van jouw Audi-dealer. Heb je een aanrijding gehad? Hier kun je direct het schadeformulier van jou en de tegenpartij invullen.

Alle functies van de Volkswagen Service App

  • Dashboard: Overzicht van de belangrijkste lampjes op jouw dashboard die kunnen gaan branden als er iets mis is met je auto. De korte uitleg geeft aan wat het lampje betekent, wat je dan moet doen en of je wel of niet verder kunt rijden.
  • Werkplaatsafspraak: makkelijk en snel een werkplaatsafspraak inplannen bij Pon Dealer.
  • Doe het zelf:‘Doe het zelf’ tips over wat je zelf kunt doen bij pech onderweg of over het in goede conditie houden van jouw Audi, zoals het wisselen van een wiel of het bijvullen van de ruitensproeiervloeistof en olie.
  • Dealer locator: Lokaliseren van de dichtstbijzijnde Audi-dealer op basis van je huidige locatie. Ook na het ingeven van een postcode of plaats verschijnt er een dealerlijst met dichtstbijzijnde Audi-dealers. Met één druk op de knop kun je vervolgens zien hoe je naar deze dealer kunt rijden of direct contact met de dealer kunt opnemen.
  • Mobiliteitsgarantie: Bel bij pech onderweg of schade in Nederland én in het buitenland direct het Mobiliteitsgarantie nummer.
  • Vertalen: We hebben voor jou de meest voorkomende autoproblemen onderweg vertaald in vijf talen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans).
  • Meld schade: als je een aanrijding hebt gehad, kun je hier direct het schadeformulier van jou en de tegenpartij invullen. Een deukje opgelopen bij het parkeren of een ster in je voorruit? Vanaf deze pagina kun je direct een afspraak voor schade herstel inplannen bij Pon Dealer.
  • Fuelfinder: onderweg de dichtstbijzijnde pompstations vinden. Praktisch is dat ook laadpalen en CNG/aardgas-vulpunten zijn opgenomen, dus ook als e-tron of g-tron rijder weet je precies waar je in de buurt terecht kunt.

Download hier direct de gratis Audi Service App voor iPhone

Download hier direct de gratis Audi Service App voor Android