Audi Q8 e-tron leasen

Lease vanaf € 1.179 p/m** en direct leverbaar!

Direct rijden in een Audi Q8 e-tron bij Pon Dealer

Elektrisch en boordevol prachtige details. Bij Pon Dealer bieden we je nu de perfecte zakelijke leaseoptie: de Audi Q8 e-tron. Vanaf € 1.179 per maand kun je genieten van de luxe en kracht van deze elektrische SUV. Maar dat is niet het enige voordeel, je kunt ook nog eens direct rijden! Profiteer nu. 

Direct rijden in de Audi Q8 e-tron

De Audi Q8 e-tron is het eerste model met de nieuwe logotoepassing, onder meer te herkennen aan de nieuwe versie van de Audi-ringen en de modelnaam op de middenstijlen. Het interieur verwelkomt je met prachtige materialen en bekledingen en allerhande Audi connect-toepassingen, zoals online mediastreaming. Je leaset de Audi Q8 e-tron vanaf € 1.179,-. Je profiteert van alle voordelen van deze auto, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kosten van onderhoud en reparaties. En nog beter: je kunt direct rijden. Profiteer nu! 

Sneller laden, sneller onderweg

De Audi Q8 e-tron heeft een grotere accu en een hoger laadvermogen. De accu van de Audi Q8 55 e-tron quattro heeft een bruikbare capaciteit van 106 kWh, wat een actieradius oplevert van maximaal 578 kilometer. Daarnaast kan deze elektrische SUV overal worden opgeladen. Dankzij het hoge laadvermogen van 170 kW kan je snel de weg weer op. Ook onderweg wint jouw Audi tijdens het uitrollen en afremmen energie terug. Snel laden en snel weer onderweg! 

Dit zijn de highlights van de Q8 e-tron

Neem contact met ons op 

Ben je op zoek naar een betrouwbare en ruime auto voor zakelijk gebruik? Dan haal je met de Audi Q8 e-tron een uitstekende auto in huis voor zakelijk gebruik. Vul onderstaand formulier in en onze medewerkers zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wil je meer informatie over deze unieke lease aanbieding? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Meer weten over deze actie? 

Neem gerust contact met ons op. We spreken graag de mogelijkheden met je door. 

Vraag direct vrijblijvend een leaseofferte aan

Lease offerte aanvraag Audi Q8 e-tron

 DISCLAIMER

*Genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw en bpm en inclusief kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage en legeskosten.
**De vanaf leaseprijs voor de Audi Q8 e-tron is o.b.v. Full Operational Lease, 10.000 km per jaar, een looptijd van 60 maanden, inclusief Audi e-care, exclusief vervangend vervoer en exclusief BTW. Deze actie is uitsluitend geldig op onze Audi Q8 e-tron voorraadmodellen en geldig zolang de voorraad strekt.

Audi e-tron leasen bij Pon Dealer
Zie voor algemene verkoopinformatie www.pondealer.nl/algemene-verkoopinformatie