Zomercampagne Audi

Audi Zomercheck € 25,- 

Nu met exclusieve olijfolie cadeau 

Zomers voordeel bij de Audi Zomercheck

Nog even en dan nodigt de zomer je weer uit om zijn vele smaken te ontdekken. En waar jouw navigatie je straks ook heenleidt, met een vakkundige voorbereiding bij Audi Service kun je ongehinderd van al deze smaken genieten. Als voorproefje trakteren wij je bij de Audi Zomercheck op een smaakvol cadeau. Lees snel verder en ontdek ook uw andere zomerse Audi voordeel.

Audi zomercheck voor slechts € 25,-

Met de Audi Zomercheck controleren we jouw Audi op 20 belangrijke punten zoals remmen, banden, verlichting en natuurlijk aircosysteem. Om de zomer helemaal vol vertrouwen tegemoet te zien, krijgt je tijdelijk een fles heerlijke olijfolie uit Mazanilla cadeau.

Jouw zomer vakkundig voorbereid

Een ideaal moment voor onderhoud. Met jouw Audi in de vakkundige handen van onze specialisten kan je deze zomer zorgeloos op pad. Is jouw Audi binnenkort toe aan een APK? Dan is deze gratis in combinatie met dit onderhoud. Kom langs bij Pon Dealer! 

Audi Zomercheck

Plan nu je werkplaatsafspraak

Bereid je voor op de zomer en plan zo snel mogelijk een werkplaatsafspraak.  

Helemaal compleet de zomer tegemoet

Haal méér uit uw zomer met de nu extra voordelige zomerse Originele Audi Accessoires. Bekijk onze premium fietsendragers met maar liefst € 100 korting, dakkoffers met 20% voordeel of een van de vele andere voordelige accessoires en Audi lifestyle artikelen.

Tal van nieuwe routes

Zonder dat u er bij stilstaat, verandert er regelmatig iets aan ons wegennet. Voorkom verrassingen en laat nu alle navigatiekaarten voor Europa updaten voor slechts € 99. Inclusief actuele informatie over hotels, restaurants, tankstations en meer.

DISCLAIMER

*De zomeractie loopt van 1 juni tot en met 31 augustus 2023.