Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi A1 Allstreet -  3

Audi A1 allstreet 

Een expressieve trendsetter

Prijzen

Kopen vanaf

€ 33.714

Private lease vanaf

€ 519*

Prijzen

Kopen vanaf

€ 33.714

Private lease vanaf

€ 519

Een heerlijke rijbeleving

Onderstel, besturing en gewichtsverdeling zijn in de Audi A1 allstreet perfect voor elkaar en zorgen samen voor sportieve rijeigenschappen.

Audi A1 allstreet - slider 6

Robuust van buiten

De aankleding met stevige kunststof langs wielkastranden en dorpels zorgt voor een robuuste uitstraling.

Een digitaal dashboard 

De Audi virtual cockpit is het volledig digitale instrumentarium.

Opvallende kenmerken

De korte overhangen vóór en achter, brede spatborden en optioneel tot 18 inch grote wielen maken van de Audi A1 allstreet een krachtige en sporiteve auto.

Een helder licht

De Audi A2 allstreet is er ook met full-ledverlichting aan de voor- en achterkant. De ledkoplampen werpen een helder licht op de weg. In de led-achterlichtunits zijn dynamische knipperlichten verwerkt. 

Dit zijn de highlights van de A1 allstreet

Audi A1 Allstreet - 4

Welke Audi A1 allstreet past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A1 allstreet
 

Audi A1 allstreet - slider 4

Ervaar de A1 allstreet zelf

De Audi A1 allstreet in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi A1 allstreet - content 6

Veel comfort en praktisch in gebruik

Ten opzichte van de Audi A1 Sportback heeft de A1 allstreet meer bodemspeling, wat resulteert in een hogere auto en een hogere zitpositie. Voor een relatief compacte auto heeft de kofferbak met een inhoud van 335 liter een behoorlijk formaat. Met neergeklapte achterbankrugleuningen groeit dat volume zelfs tot 1.090 liter. Ideaal om met twee personen en reisbagage op vakantie te gaan.

Audi A1 allstreet - content 5

Een heerlijke rijbeleving

Onderstel, besturing en gewichtsverdeling zijn in de Audi A1 allstreet perfect voor elkaar en zorgen samen voor sportieve rijeigenschappen. Met het optionele Dynamic-pakket wint de auto nog meer aan agiliteit. Inbegrepen zijn onder meer rode remzadels, het rijdynamisch systeem Audi drive select, een sound actuator en een onderstel met instelbare dempers.

Bekijk de Audi A1 allstreet bij Pon Dealer!

Een frisse verschijning met robuuste looks. Kom de Audi A1 allstreet ervaren bij Pon Dealer. 

Direct een A1 allstreet rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A1 allstreet te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A1 Allstreet zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A1 Allstreet en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.