Audi A3 Cabriolet

De Audi A3 Cabriolet

De Audi A3 Cabriolet heeft een design dat bestaat uit elegante, slanke lijnen die samen een dynamisch totaalbeeld opleveren. Een volledig automatische stoffen kap is standaard op de Audi A3 Cabriolet en opent letterlijk de wereld en vrijheid van open rijden. De kap laat zich tot een snelheid van 50 km per uur openen.

Wanneer je kiest voor de akoestische kap is het binnen in het interieur nog stiller. Je kunt dan in alle rust genieten van de dynamische rijeigenschappen van de Audi A3 Cabriolet en zijn innovatieve features zoals de Audi Virtual Cockpit, ofwel het volledig digitale instrumentenpaneel van Audi.

De Audi A3 Cabriolet. Vrijheid als inspiratiebron.

Geniet met de Audi A3 Cabriolet in alle luxe en comfort van de vrijheid die open rijden je te beiden heeft. Samen met zijn dynamische rij-eigenschappen en elegante design blijft de Audi A3 Cabriolet je ieder keer opnieuw verbazen.

Volledig automatische stoffen kap

De stoffen kap van de Audi A3 Cabriolet opent zich automatisch tot een snelheid van 50 km/h.

Audi Virtual Cockpit

Met het optionele Audi Virtual Cockpit, volledig digitale instrumentenpaneel, heb je alle informatie duidelijk gepresenteerd.

Interieur

Elk detail geeft blijk van een hoge kwaliteit en innovatief design. Stijlvolle accenten zijn er in de vorm van de optioneel leverbare decoratielijsten van geborsteld mat aluminium designlicht en de luchtroosters in jetdesign.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi A3 Cabriolet is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi A3 Cabriolet het beste bij jou past.

Occasions 1

Audi A3 Cabriolet

Cabriolet 1.4 TFSI CoD Ambiente Pro Line Plus

  • Benzine
  • 08/2016
  • Automaat
  • 33.279 km

€ 28.450