Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SlideA3 Sportback-6

Audi A3 Sportback

Sportief, kwaliteit, digitaal

Prijzen

Kopen vanaf

€ 38.479

Private lease vanaf

€ 579*

Prijzen

Kopen vanaf

€ 38.479

Private lease vanaf

€ 579

De Audi A3 Sportback laat je verrassen

De Audi A3 Sportback heeft een sportief design, is volledig gedigitaliseerd en krijgt krachtige en efficiënte motoren. Slimme assistentiesystemen dragen bij aan veiligheid, efficiency en comfort van hoog niveau. 

Media_A3 Sportback-2

Exterieur

Expressieve spatborden, een grote spoorbreedte, een doorlopende lijn over de flanken en de beroemde Audi singleframe grille met honingraatpatroon. De Audi A3 Sportback is sportiever dan ooit.

Interieur 

Een sportief dashboard, op de bestuurder gericht, met een 10,1 inch MMI-touchscreen en een hoogglans zwarte afwerking.

Audi drive select

Rijden is genieten in de Audi A3 Sportback. Hij heeft een progressief werkende besturing en met Audi drive select (standaard of optie) pas je het rijkarakter aan. Leg de nadruk op comfortabel, sportief of extra zuinig rijden. 

Dit zijn de highlights van de A3 Sportback

Media_A3 Sportback-1

Welke Audi A3 Sportback past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A3 Sportback
 

Media_A3 Sportback

Ervaar de A3 Sportback zelf

De Audi A3 Sportback in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Media_A3 Sportbac-3

Geavanceerde systemen 

De geavanceerde rijhulpsystemen** (standaard of optie) in de Audi A3 Sportback ondersteunen je tijdens uitwijkmanoeuvres, accelereren en remmen. Dat rijdt prettig in druk stadsverkeer en op de snelweg.

Media_A3 Sportbac-2

Sportief, kwaliteit, digitaal

Binnenin zorgen de sportstoelen (optie) en de middenconsole met shift-by-wire pookje - in combinatie met S tronic - voor dynamiek. Met on-street parking in MMI navigatie plus (optie) zie je snel of je in specifieke straten kans heeft om een lege parkeerplek te vinden.

De voordelen van rijden met de Audi A3 Sportback

  • Sportief rijden 
  • Audi drive select
  • Veilig onderweg 
  • Comfortabel 

Bekijk de Audi A3 Sportback bij Pon Dealer!

De Audi A3 Sportback valt op door zijn sportieve proporties en eyecatchers als stijlvolle flanken en schuin geplaatste C-stijlen. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een A3 Sportback rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A3 Sportback te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A3 Sportback zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A1 Allstreet en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. 

**Goed om te weten: deze systemen werken alleen binnen de technische mogelijkheden. Ze zijn er om u te ondersteunen. U blijft zelf verantwoordelijk, onder andere door goed op te letten in het verkeer.