Audi A4 Allroad Quattro

De Audi A4 Allroad Quattro

De Audi A4 Allroad Quattro is een stoere alleskunner met een exclusieve uitstraling. Met zijn extraverte design en praktische gebruiksmogelijkheden neemt hij in zijn segment een unieke positie in. De Audi A4 Allroad Quattro heeft stoere wielkastranden en een verhoogde bodemvrijheid, die duidelijk maken dat dit een ideale metgezel is in licht terrein. Deze rijbeleving is mogelijk dankzij quattro, de permanente vierwielaandrijving waaraan deze auto zijn naam heeft te danken. Die techniek zorgt voor extra dynamiek, een betere tractie en een goed gevoel op vrijwel elke route.

Daarnaast beschikt de Audi A4 Allroad Quattro standaard over een zeer rijke uitrusting met o.a. de nieuwste technologische features en veiligheidssystemen.

De Audi A4 Allroad Quattro. Vindt overal zijn weg.

De Audi A4 Allroad Quattro is dankzij zijn verhoogde bodemvrijheid en quattro vierwiel-aandrijvingssysteem de ideale auto voor licht terrein en vidt daardoor overal zijn weg.

Stoer en krachtig design

De Audi A4 allroad quattro maakt een sterke indruk met zijn horizontale lijnen en strakke wielkastranden.

Opvallende luchtinlaten

Opvallende luchtinlaten en de sensor van de adaptive cruise control met stop & go-functie inclusief fileassistent.

Interieur

Het interieur met het optionele verwarmbare driespaaks lederen stuur 'multifunctioneel plus' en de Audi virtual cockpit.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi A4 Allroad Quattro is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi A4 Allroad Quattro het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.