Audi A4 Avant 

Zakelijk, stijlvol en bijzonder luxe. Dat is de Audi A4 Avant.

Prijzen

Kopen vanaf

€ 52.825

Prijzen

Kopen vanaf

€ 52.825

Sportieve lijnen, praktische kwaliteiten

De veelzijdige Audi A4 Avant is de perfecte combinatie van sportief rijden en veel gebruiksgemak. Het ontwerp is in lijn met het vernieuwde Audi design-DNA en het nieuwe MMI touch display zorgt voor optimaal bedieningsgemak.

Tekengebied 8

De juiste uitstraling

Hierin komt u graag voorrijden. De Audi A4 Avant is zowel sportief, elegant, gespierd als terughoudend.

Ruim en licht 

Een ruim en uitstekend gebouwd interieur met moderne digitale technologie.

Een sportief exterieur

Aan de voorkant maakt de Audi A4 Avant indruk met zijn brede singleframe grille en de grote luchtinlaten. Aan de achterkant trekken de diffusorlijnen en trapezium uitlaatopeningen de aandacht.

Matrix-ledkoplampen

De matrix-ledkoplampen kunnen wegdelen onafhankelijk van elkaar belichten. Dit werkt met behulp van een camera en ledmodules. Andere verkeerdeelnemers worden niet fel beschenen en de stukken ertussenin wel. Bij het ontgrendelen en vergrendelen van de auto vertonen de lampen een korte lichtanimatie. 

Dit zijn de highlights van de A4 Avant

Audi A4 Avant - Content 9

Welke Audi A4 Avant past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A4 Avant
 

Media

Ervaar de A4 Avant zelf

De Audi A4 Avant in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi A4 Avant - Content 8

Veelzijdig gebruiksgemak

De Audi A4 Avant combineert een sportief design met een doordacht interieurconcept. De bagageruimte met rechte wanden heeft een inhoud van 495 liter en met neergeklapte achterbank kan er maar liefst 1.495 liter aan spullen mee. De leuning is in drie delen plat te leggen. Een elektrisch bedienbare achterklep (openen en sluiten) en het elektrisch werkende afdekscherm zijn eveneens standaard. 

Audi A4 Avant - Content 7

Toonaangevende technologieën 

Bovenop de foutloze ergonomie is er nog het bedieningsgemak van het touchscreen, aangevuld met spraakbediening voor diverse functies. In de vorm van het volledig digitale instrumentarium ‘Audi virtual cockpit’ beschik je over een 12,3-inch groot full-HD-scherm dat niet alleen de vertrouwde snelheidsmeter en toerenteller weergeeft, maar bijvoorbeeld ook de navigatiekaart schermbreed kan tonen. Bijzonder prettig, omdat je dan niet telkens naar het middenscherm hoeft te kijken. 

Bekijk de Audi A4 Avant bij Pon Dealer!

Het interieur van de Audi A4 Avant is ruim en licht van opzet. De doorlopende ventilatieroosters met chroomaccent benadrukken de breedte van het ontwerp. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een A4 Avant rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A4 Avant te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A4 Avant zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.
 

Proefritformulier

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A4 Avant en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.