Audi A4 Limousine

De vernieuwde Audi A4 Limousine

Met zijn aangescherpte design is de vernieuwde Audi A4 Limousine nu nog aantrekkelijker geworden. De Audi A4 heeft nieuwe gerestylde bumpers gekregen die de sportieve looks van de deze premium middenklasser samen met de nieuwe velgdesigns versterken. De compleet nieuwe S-line competition-uitrusting onderstreept de dynamiek van zowel de Audi A4 Limousine als de Audi A4 Avant met fraaie en exclusieve accenten.

De design en sport uitvoeringen van de vernieuwde Audi A4 beschikken nu over een een nieuw ontworpen front. Krachtige vijfhoekige contouren omlijsten de externe luchtinlaten, die inwendig een aluminiumlook hebben gekregen. Het S line exterieurpakket voorziet in nieuwe bumpers met extra sportieve stylingelementen. Dankzij hun nadrukkelijke wigvormdesign springen ze nu nog nadrukkelijker in het oog. Een U-vormige clip scheidt het uiterlijke deel van de binnenkant, terwijl een honingraat grille zorgt voor de finishing touch. Aanvullende openingen in de luchtinlaten geleiden een extra portie lucht naar de wielkasten, waar de wind langs de wielen wordt gevoerd.

De vernieuwde Audi A4 Limousine. Beter in vorm dan ooit.

De Audi A4 Limousine maakt indruk met zijn innovatieve technologie en onderscheidende karakter. Als S line competition krijgt hij een sportievere uitstraling. Daarvoor zorgen de speciale bumpers en lichtmetalen velgen. In combinatie met MMI navigatie plus, de topversie van het voor de A4 beschikbare infotainment, zijn de onlinefuncties van Audi connect inbegrepen. Bovendien krijgt uw auto dan 4G-wifi. Diverse rijhulpsystemen dragen bij aan de veiligheid en het comfort.

Sportieve lijnen en dynamische elegantie

Met een lengte van 4,73 meter en een wielbasis van 2,82 staat de Audi A4 Limousine stevig op de weg. Strakke horizontale lijnen aan de voor- en achterkant benadrukken de breedte van deze auto. Het vloeiend ontwerp met herkenbare lijnen is vlot en elegant. Details zoals de grote wielen (optioneel tot 19 inch) en de brede, lage Singleframe-grille benadrukken subtiel het sportieve karakter. De optionele led- of matrix-led-koplampen met dynamische knipperlichten zijn een opvallend accent in het totaalontwerp.

Audi Virtual Cockpit

De optionele Audi virtual cockpit is de modernste vorm van een auto-instrumentarium die er is. Het 12,3-inch kleurenscherm heeft een zeer hoge resolutie. Dit volledig digitale instrumentenpaneel werkt met haarscherpe graphics, zoals een klassiek instrumentarium met grote toerenteller en snelheidsmeter of een futuristische weergave met schermbrede navigatiekaart.

Head-up Display

Het head-up display toont de snelheid en andere informatie op de voorruit. Je bepaalt zelf wat je ziet, bijvoorbeeld navigatie-aanwijzingen en meldingen van assistentiesystemen. Het grote voordeel van het head-up display is dat jouw ogen op de weg en het verkeer gericht blijven, terwijl je toch belangrijke informatie registreert over de snelheid en de te volgen route.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi A4 Limousine is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi A4 Limousine het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Occasions 7

Audi A4 Limousine

2.0 TDI ultra Lease Edition

 • Diesel
 • 01/2017
 • Handgeschakeld
 • 73.340 km

€ 26.650

BTW verrekenbaar

Audi A4 Limousine

2.0 TDI Lease Edition

 • Diesel
 • 02/2017
 • Handgeschakeld
 • 45.685 km
€ 29.800

€ 27.850

BTW verrekenbaar

Audi A4 Limousine

2.0 TFSI ultra Design Pro Line Plus

 • Benzine
 • 01/2016
 • Automaat
 • 67.263 km
€ 29.950

€ 28.850