Audi A5 Cabriolet

De Audi A5 Cabriolet

De wereld van morgen. Dat is waar de Audi A5 Cabriolet voor staat. Daarnaast roept de Audi A5 Cabriolet direct enthousiasme los bij iedereen die deze auto ziet. Het design van de vernieuwde A5 Cabriolet is aangescherpt, waarbij de schouderlijn opvalt. De Audi A5 Cabriolet heeft de meest torsiestijve open carrosserie in zijn segment, terwijl de koets bovendien één van de lichtste is.

Ook de interieurarchitectuur van de Audi A5 Cabriolet weet te overtuigen. Alles ademt topkwaliteit en het ruimteaanbod is groot. Er zijn veel mogelijkheden om een persoonlijke touch aan te brengen. Ook op technisch vlak is binnenin veel mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van de Audi virtual cockpit en het Bang & Olufsen Sound System. Verder prijken er bijna dertig bestuurdersassistentiesystemen op de lijst met standaarduitrusting en opties.

De Audi A5 Cabriolet. Vrijheid op vier wielen.

Het moment waarop de rijbeleving opeens deel uitmaakt van jouw leven. Dat is het moment waarin letterlijk en figuurlijk de zon schijnt, waarin je definitief je eigen koers bepaalt en een ongeveinsd karakter belangrijker is dan compromissen. De Audi A5 Cabriolet past naadloos in dit beeld. Van de lange motorkap via de golvende schouderlijn tot aan de akoestische kap – de passie en aandacht gelden voor elk detail.

Rijbeleving en leefplezier

Genieten kan ook een keuze zijn. In de juiste omstandigheden en met aangenaam gezelschap is het de enige optie waar u niet zonder kunt.

Audi Virtual Cockpit

Met de optionele Audi virtual cockpit wordt uw beeld van de toekomst werkelijkheid. Er is keuze uit twee instellingen, met grote of kleine klokken. Switchen gaat eenvoudig met een knop op het stuur.

Interieur

Een topklasse afwerking, veel ruimte en ongekende mogelijkheden voor een eigen invulling. Gordelmicrofoons zorgen tijdens telefoneren voor een goede spraakkwaliteit, zelfs met geopend dak.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi A5 Cabriolet is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi A5 Cabriolet het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 1

Audi A5 Cabriolet

Cabriolet 40 TFSI Sport S Line Edition

  • Benzine
  • 2020
  • Automaat
  • 10 km
€ 72.318

€ 65.850

BTW verrekenbaar