Audi A5 Cabriolet - Slider 6

Audi A5 Cabriolet

Vanuit elke hoek sportief 

Prijzen

Kopen vanaf

€ 69.127

Prijzen

Kopen vanaf

€ 69.127

Emotie op wielen

Stap in en sta open voor een opwindende rijervaring. Voel de dynamiek van de Audi A5 Cabriolet op verschillende manieren. Een gemoderniseerde vormentaal, het gebruik van geavanceerde technologie, het gebruik van een krachtige motor en meer. 

Audi A5 Cabriolet - 9

Cabriokap

Het dak van de Audi A5 Cabriolet maakt elegant deel uit van het design.

Ruimtelijk interieur 

Binnenin de Audi A5 Cabriolet dragen horizontale interieurlijnen en de indeling van de middenconsole bij aan de ruimtelijke beleving. Verder vallen de hoge afwerkingsgraad en materiaalkwaliteit op.

Mooi vooruitzicht

Dankzij brede luchtinlaten en chroomafwerking komt de voorzijde sportief over.

Dit zijn de highlights van de A5 Cabriolet

Audi A5 Cabriolet - 10

Welke Audi A5 Cabriolet past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A5 Cabriolet

Audi A5 Cabriolet - 11

Ervaar de A5 Cabriolet zelf

De Audi A5 Cabriolet in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi A5 Cabriolet - 8

Geniet van de omgeving

Het stoffen dak is onder het rijden tot een snelheid van 50 km/h in vijftien seconden te openen en in achttien seconden te sluiten. De kofferbak heeft een inhoud van 370 liter.

Audi A5 Cabriolet - 1

Compromissen? Doen we niet aan

Binnenin de Audi A5 Cabriolet vallen de hoge afwerkingsgraad en materiaalkwaliteit op. Ook de moderne Audi infotainmenttechnologie springt in het oog. Het optionele multicolour led ambient lighting werkt sfeerverhogend. 

Audi A5 Cabriolet - 6

Alles in beeld

Met de Audi virtual cockpit zijn diverse weergave-instellingen mogelijk. Koppel deze configuratiemogelijkheden aan de gebruiksvriendelijke menustructuren van MMI en u begrijpt dat de modernste digitale technieken het leven aan boord van de Audi A5 Cabriolet veraangenamen.

Audi A5 Cabriolet - 7

Ontspannen reizen? Beslist

Bedien de digitale wereld van de Audi A5 Cabriolet intuïtief vanaf het 10,1 inch grote MMI-touchscreen dat haptische feedback geeft.

Bekijk de Audi A5 Cabriolet bij Pon Dealer!

De Audi A5 Cabriolet heeft sportieve rijeigenschappen en een zeer comfortabel interieur. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

De beste rijstijl? Afwisselend

De optionele dynamische besturing van de Audi A5 Cabriolet past de overbrenging en de bekrachtiging aan de snelheid aan, wat de sportieve rijeigenschappen en het comfort ten goede komt. Door de koppeling met Audi drive select conformeert de rijbeleving zich zelfs aan uw eigen wensen. De standen Dynamic, Comfort, Auto, Individual en Efficiency zijn op elk gewenst moment onder het rijden te selecteren.

Direct een A5 Cabriolet rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A5 Cabriolet te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A5 Cabriolet zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A5 Cabriolet en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.