Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi A5 Coupe - S6

Audi A5 Coupé

Elegant en sportief

Prijzen

Kopen vanaf

€ 57.763

Prijzen

Kopen vanaf

€ 57.763

Gemaakt voor rijplezier

De Audi A5 Coupé: een schitterende lijn en een uitmuntende bouwkwaliteit. Onder de fraaie lijnen van deze sportieve tweedeurs zijn moderne technologieën en krachtige motoren te vinden.

Audi A5 Coupe - S7

Sportief en stijlvol

Dankzij details aan de voor-, zij- en achterkant oogt de Audi A5 Coupé extra laag en breed. Wat een schitterende elegantie.

Topkwaliteit 

De nadruk op horizontale interieurlijnen in de Audi A5 Coupé draagt bij aan de ruimtelijke beleving. Verder vallen de hoge afwerkingsgraad en materiaalkwaliteit op.

Zien, wat anderen niet zien

Ledkoplampen en ledachterlichten zijn standaard. De slimme lichtbundel van de optionele matrix-ledkoplampen heeft een groot aanpassingsvermogen. De matrix-lampen zijn er ook met Audi-laserlicht met nog groter zichtbereik. Daarmee zie je in de Audi A5 Coupé ook op grote afstand wat er voor je licht. 

Assistentie op de achtergrond

In de standaard of optionele geavanceerde rijhulpsystemen zit de modernste technologie. Zo is de Audi A5 Coupé er bijvoorbeeld met 'assistentiepakket rijden' met onder meer adaptive cruise control, active lane assist, fileassistent, uitwijkassistent en grootlichtassistent. 

Dit zijn de highlights van de A5 Coupé
 

Audi A5 Coupe - S8

Welke Audi A5 Coupé past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A5 Coupé

Audi A5 Coupe - Hero 1

Ervaar de A5 Coupé zelf

De Audi A5 Coupé in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi A5 Coupe - S1

Ontspannen rijden? Beslist! 

Met de Audi virtual cockpit zijn diverse weergave-instellingen mogelijk. Koppel deze configuratiemogelijkheden aan de gebruiksvriendelijke menustructuren van MMI en je begrijpt dat de modernste digitale technieken het leven aan boord van de Audi A5 Coupé veraangenamen. 

Audi A5 Coupe - S2

Maak verbinding

Bedien de digitale wereld van de Audi A5 Coupé intuïtief vanaf het 10,1-inch grote MMI touchscreen dat haptische feedback geeft. Ook spraaksturing is inbegrepen. Zelfs aan een dataverbinding is gedacht. Met Audi connect zoekt u online onder meer naar points of interest. 

Bekijk de Audi A5 Coupé bij Pon Dealer!

Onder de fraaie lijnen van deze sportieve tweedeurs zijn moderne technologieën en krachtige motoren te vinden. Gemaakt voor rijplezier. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een A5 Coupé rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A5 Coupé te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A5 Coupé zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A5 Coupé en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.