Audi A5 Coupé

Audi A5 Coupé

De Audi A5 Coupé is sportief en elegant en bepaalt daarnaast de norm. Het stijlvolle design van Audi A5 Coupé is gemoderniseerd en aangescherpt. De nieuwe vormgeving van de voorzijde oogt dynamisch, zelfs als de auto stilstaat. De Audi Matrix LED-koplampen zijn een stijlvolle en functionele optie.

Ook technisch is de sportieve Audi A5 Coupé state of the art: behalve een nieuwe carrosserie heeft hij namelijk ook een volledig nieuw ontwikkeld onderstel, krachtige aandrijftechnieken, innovatief infotainment en eveneens vernieuwende rijassistentiesystemen.

De Audi A5 Coupé. De evolutie van een designicoon.

Bewonder de evolutie van een designicoon. De Audi A5 Coupé biedt de optimale mix van sportiviteit en een fraai design. De scherp getekende voorzijde met de optionele Audi Matrix LED-koplampen, het vloeiend verlopende zijprofiel en het dunne derde remlicht: alles oogt state of the art.

Elegante en sportieve lijnen

Met zijn scherpe schouderlijn en de krachtig ogende spatborden heeft de Audi A5 Coupé een uitstraling die zijn prestaties belichaamt. Let ook op de contrastgrijze en gedeeltelijk gepolijste velgen in multispaak-design.

Audi Virtual Cockpit

Met de optionele Audi virtual cockpit wordt uw beeld van de toekomst werkelijkheid. Er is keuze uit twee instellingen, met grote of kleine klokken. Switchen gaat eenvoudig met een knop op het stuur.

Luxe interieur

Een interieur waar de perfectionist geen genoeg van krijgt. Elk detail is gemaakt van hoogwaardige materialen en subliem afgewerkt. De horizontale dashboardstructuur met doorlopende ventilatiestrook geeft een ruimtelijk effect.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi A5 Coupé is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi A5 Coupé het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.