Audi A5 Coupé

De Audi A5 Coupé

De vernieuwde Audi A5 Coupé, A5 Cabriolet en A5 Sportback hebben alle drie een vernieuwd design, het geavanceerde MMI bedieningsconcept en efficiënte mild-hybrid technologie. De nieuwe Audi A5-modellen komen sportief voor de dag. De bredere en vlakkere Singleframe-grille is een blikvanger en dat geldt ook voor de luchtopeningen erboven, die verwijzen naar de Audi Sport quattro uit 1984.LED-verlichting is standaard op elke nieuwe Audi A5. Matrix LED-verlichting (tevens beschikbaar met Audi Laser light) en dynamische richtingaanwijzers zijn optioneel.

In het interieur van de Audi A5 Coupé valt het grote, naar de bestuurder gebogen MMI touch display direct op. Het bedienen van het MMI touch systeem lijkt sterk op het gebruik van een smartphone. Het 10,1 inch touchscreen dat de draai-/drukknop vervangt, geeft akoestische feedback en de graphics zijn helder en duidelijk. MMI search is gebaseerd op free text input en geeft snel relevante hits. Ook stembediening (natural voice control) is mogelijk.

Nieuwe functies van de Audi A5 Coupé maken navigeren nog slimmer met onder andere suggesties op basis van eerder gereden routes. Daarnaast is er toegang tot een breed scala aan online diensten, zoals verkeerstekenherkenning, het vinden van parkeerplekken en in de toekomst ook verkeerslichtinformatie. De in de toekomstig beschikbare Car-to-X dienst informeert de bestuurder bijvoorbeeld over de snelheid die aangehouden dient te worden om op de volgende kruising groen licht te krijgen. Via de myAudi app zijn auto en smartphone makkelijk en snel te koppelen en zijn persoonlijke voorkeuren op te slaan. De Audi virtual cockpit met drie weergavemogelijkheden en een head-up display zijn optioneel.

Standaard beschikken de nieuwe Audi A5-modellen over een sportief-comfortabel afgestemd onderstel. Een sportonderstel op de Audi A5 Coupé met elektronisch aangestuurde schokdempers is optioneel. Audi drive select maakt het mogelijk om een rijmodus naar wens te kiezen en zit standaard op alle modellen. De respons van de motor, de transmissie, de besturing en het onderstel worden op basis daarvan automatisch aangepast. De assistentiesystemen zijn gebundeld in de pakketten ‘Tour’ en ‘Parkeren’.

De Audi A5 Coupé. Sportieve stijl? De weg ligt open.

Dankzij nieuwe details aan de voor-, zij- en achterkant lijkt de Audi A5 Coupé nog lager en breder dan voorheen. Gebleven is zijn schitterende elegantie. Onder de fraaie lijnen van deze sportieve tweedeurs zijn moderne technologieën en krachtige motoren te vinden. Bij de marktintroductie is de Audi A5 Coupé in een beperkte oplage ook beschikbaar in de extra luxueuze edition one-uitvoering.

Mooi vooruitzicht, mooie aanblik

De Audi A5 Coupé is indrukwekkend sportief. Deze elegante tweedeurs draagt een nieuwe designtaal met brede luchtinlaten en chroomafwerking, waarmee de voorzijde sportief overkomt. Aan de zijkant benadrukt de dorpelvormgeving zijn sportiviteit. De opbollende spatborden zijn goed gevuld met de optionele 20-inch gegoten lichtmetalen velgen. Een diffusorgedeelte met een sierelement in mat aluminiumzilver benadrukt aan de achterkant de breedte van dit model. Ook de trapezium uitlaatmonden zijn een fraai gezicht. De Audi A5 Coupé is te personaliseren aan de hand van advanced- en S line-pakketten. De afgebeelde auto is een ‘edition one’. Deze bijzonder sportieve uitvoering van de Audi A5 Coupé valt op door zijn exclusieve uitrusting.

Audi Virtual Cockpit

Met het optionele Audi Virtual Cockpit zijn diverse weergave-instellingen mogelijk. Koppel deze configuratiemogelijkheden aan de gebruiksvriendelijke menustructuren van MMI en u begrijpt dat de modernste digitale technieken het leven aan boord van de Audi A5 Coupé veraangenamen.

Modern interieur

De nadruk op horizontale interieurlijnen in de Audi A5 Coupé draagt bij aan de ruimtelijke beleving. Verder vallen de hoge afwerkingsgraad en materiaalkwaliteit op. Ook de moderne Audi infotainmenttechnologie springt in het oog. De middenconsole is nieuw ingedeeld en het optionele led ambient light werkt sfeerverhogend.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi A5 Coupé is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi A5 Coupé het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.