Audi A6 Allroad Quattro

De Audi A6 Allroad Quattro

Maak kennis met de Audi A6 allroad quattro. De stoere Audi A6 allroad quattro oogt gespierd dankzij de strakke lijnen, bredere spatborden, singleframe grille met verticale chroomspijlen en de bodembescherming over de volle bumperbreedte. Een dakspoiler en de dakreling met hogere pootjes accentueren het markante silhouet. De lakkleur Javabruin metallic is bijzonder fraai en exclusief beschikbaar voor de A6 allroad quattro.

Onder de motorkap van de Audi A6 allroad quattro liggen nieuwe motorvarianten, waardoor de A6 allroad quattro nog zuiniger en krachtiger is. Ook nieuw is dat MMI navigatie plus inclusief MMI touch nu op een nieuw platform draait op basis van de Nvidia Tegra 30 grafische processor. De internetverbinding Audi connect werkt nu via 4G.

De Audi A6 Allroad Quattro. Sla je eigen weg in.

Waarom een geëffend pad kiezen? Met de Audi A6 allroad quattro heb je een auto gevonden waarmee je jouw eigen weg inslaat. De adaptive air suspension komt daarbij van pas. Deze elektronisch geregelde luchtvering met traploos instelbare demping past het onderstel automatisch aan de rijsituatie aan.

Gespierd uiterlijk

De Audi A6 allroad quattro. Deze auto oogt gespierd dankzij de strakke lijnen, bredere spatborden, singleframe grille met verticale chroomspijlen en de bodembescherming over de volle bumperbreedte.

Interieur

Buitengewone details dragen bij aan het exclusieve karakter. Naar wens is MMI navigatie plus met MMI touch en 8-inch kleurendisplay aan boord. Met de Bose Surround Sound geluidsinstallatie is op elke zitplaats sprake van een indrukwekkende, evenwichtige sound. Veertien luidsprekers en een vermogen van 472 watt garanderen dat.

Hellingshoekweergave

Dankzij de standaard hellingshoekweergave ziet u direct in welke positie uw Audi A6 allroad quattro zich bevindt, wat vooral van pas komt op onverharde ondergrond. De afdaalassistent houdt op weg naar het dal naar wens uw voorkeurs-snelheid vast, terwijl ESC de koersvastheid van de auto verbetert, zowel op vlakke stukken als bergafwaarts.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi A6 allroad quattro is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi A6 allroad quattro het beste bij jou past.