Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi A6 Limousine - update 2023

Audi A6 Limousine

Stijlvol en elegant 

Prijzen

Kopen vanaf

€ 66.062

Prijzen

Kopen vanaf

€ 66.062

Design van een tijdloze schoonheid

De tijd krijgt geen vat op het markante design van de Audi A6 Limousine. Hij heeft een sportieve uitstraling dankzij de laag in het front geplaatste, brede Singleframe-grille, de slanke koplampen en geaccentueerde luchtinlaten. De krachtige spatbordcontouren benadrukken de wielen, als verwijzing naar de quattro-genen van Audi.

Audi A6 Limousine - update 2

Elegant exterieur 

De korte achterklep en de afgeronde vormen zijn gunstig voor de stroomlijn en liggen ook aangenaam op het netvlies.

Interieur 

Het bestaande loslaten, nieuwe dingen ontdekken en de wereld met andere ogen bekijken. Veel mensen delen dit verlangen en Audi wil daarin faciliterend zijn.

Geavanceerde rijhulpsystemen

Met verfijnd werkende rijassistentiesystemen2 is de A6 Limousine de benchmark in zijn segment. Voor nog meer comfort, autonomie en veiligheid op korte en lange trajecten.

Dynamische knipperlichten

Door de van binnen naar buiten swipende beweging nemen anderen onbewust de boodschap van deze lampen beter in zich op. De knipperlichten zijn iets langer zichtbaar en bovendien feller, waardoor ze een belangrijke bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid. 

Dimlicht

De HD-matrix-ledkoplampen laten u vergeten dat het donker is. Ze zorgen voor een daglichtachtige en nauwkeurige verlichting van de weg, zowel met dim- als grootlicht. 

Grootlicht 

Dankzij innovatieve technologieën worden tegemoetkomende en vooruitrijdende bestuurders niet verblind en worden verkeersborden met minder licht beschenen om weerkaatsing te voorkomen. Tegelijkertijd blijven alle ruimtes zonder voertuigen en borden volledig verlicht. 

Dit zijn de highlights van de A6 Limousine

Audi A6 Limousine - Slider 2

Welke Audi A6 Limousine past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A6 Limousine

Audi A6 Limousine - Slider 4

Ervaar de A6 Limousine zelf

De Audi A6 Limousine in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi A6 Limousine - Content 10

Comfortabel reizen

De Audi A6 Limousine biedt achterin veel beenruimte. De kofferbak heeft een inhoud van 530 liter. Dankzij de gunstige stroomlijn blijft het mooi stil in het interieur.

Audi A6 Limousine - Content 9

400 personaliseerbare functies

MMI touch response is toonaangevend qua bedieningsgemak en configuratie. In de gebruikersprofielen³ zijn 400 instellingen op te slaan. Dankzij de logische en platte menustructuur zijn alle functies snel terug te vinden. Net zoals met een smartphone kiest u uw eigen shortcuts door de icoontjes naar het onderste scherm te slepen.

Audi A6 Limousine - Content 8

Ambient lighting

Kies voor ambient lichting en zorg zo voor een aangename interieurambiance. Lichtgeleiders benadrukken de vorm van dashboard en middenconsole en die van andere markante designstructuren. Er zijn dertig traploos dimbare tinten.

Rijcomfort en stuurplezier

De standaard progressieve besturing draagt met zijn sportieve karakter bij aan de rijdynamiek. Voeg daar de optionele vierwielbesturing aan toe en uw Audi A6 is extra wendbaar. Voor het mooie en een goede rechtuitstabiliteit zijn tot wel 21 inch grote wielen leverbaar.

Bekijk de Audi A6 Limousine bij Pon Dealer!

Een stijlvolle zakenauto met sportieve prestaties. Boordevol innovaties, zoals de virtual cockpit, rij-assistentiesystemen en MMI met touch response. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een A6 Limousine rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A6 Limousine te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A6 Limousine zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A6 Limousine en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.