Audi A6 Limousine

De nieuwe Audi A6 Limousine

Met de nieuwe Audi A6 Limousine presenteert Audi de achtste generatie van zijn succesvolle luxe sedan. De nieuwe Audi A6 Limousine beschikt over tal van innovaties die binnen dit segment geheel nieuw zijn. Of het nu gaat om digitalisering, comfort of sportiviteit - de elegant vormgegeven Audi A6 is de alleskunner in de businessklasse. Het volledig digitale MMI-aanraakresponssysteem maakt intuïtieve bediening mogelijk. Daarnaast is de nieuwe Audi A6 voorzien van intelligente oplossingen op het gebied van connectiviteit en assistentiesystemen. Alle motoren zijn standaard uitgerust met Mild Hybrid-techniek voor meer comfort en efficiëntie.

Voor maximale veiligheid, comfort en aanpasbaarheid biedt de nieuwe Audi A6 Limousine een uitgebreid scala aan connectiviteitsoplossingen met de nieuwe mobiele communicatiestandaard LTE Advanced. De Audi A6 bevat standaard MMI-navigatie, optioneel is MMI navigatie plus leverbaar. Het MMI touch-response besturingssysteem van de achtste generatie Audi A6 stelt nieuwe normen voor intuïtieve bediening en persoonlijke instellingen. Het systeem is door de bestuurder naar eigen smaak aan te passen. Maximaal zeven rijders kunnen hun favoriete instellingen tot maximaal 400 parameters opslaan in individuele gebruikersprofielen.

De nieuwe Audi A6 Limousine. Voel en ervaar de vooruitgang.

Een stijlvolle auto met een elegant design. Met een sportieve inborst en veel aandacht voor efficiency. Die toonaangevende innovaties combineert met de sublieme Audi afwerking. De vooruitgang is in elke lijn zichtbaar. De nieuwe Audi A6 Limousine is een statement in het zakelijk verkeer. De snelste upgrade naar businessclass. En dynamischer dan ooit. Voor een onovertroffen rijbeleving.

Een helder statement. Vanuit elk perspectief.

Aan de voorkant is het progressieve karakter van de Audi A6 Limousine meteen zichtbaar. Kijk naar de bredere Singleframe, de luchtinlaten in de voorbumper met sportieve chroomspijlen en de slanke koplampen. De scherper getekende schouderlijn met de krachtige welvingen over de spatborden benadrukt de quattro genen. De buitenspiegels zijn sportief op de portierranden geplaatst. De coupélijn van het dak loopt elegant over in een driedimensionaal gevormde achterzijde met karakteristieke chroomstrip in aluminiumkleur.

Interieur

MMI High met touch response is optimaal afgestemd op de wensen van de bestuurder. De HD touchscreens, 10,1 en 8,6 inch groot, zijn naadloos ingepast in het fraaie dashboardontwerp. Met het bovenste scherm bedient u het infotainment en de navigatie. Het onderste scherm is er voor tekstinvoer, klimaatregeling en diverse comfortfuncties.

Toonaangevende verlichting

De Audi A6 Limousine is er ook met HD Matrix LED-koplampen inclusief dynamische knipperlichten. Die lampen maken op twee manieren indruk. Ten eerste hebben ze een zeer goede lichtopbrengst, zonder tegenliggers te hinderen. Ten tweede laten ze de A6 Limousine heerlijk breed ogen, omdat de focus van de karakteristieke koplampen aan de buitenkanten van de units ligt.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi A6 Limousine is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi A6 Limousine het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Occasions 1

Audi A6 Limousine

50 TDI quattro Sport Pro Line S

  • Diesel
  • 01/2019
  • Automaat
  • 43.173 km
€ 59.950

€ 56.850

BTW verrekenbaar