Audi A7 Sportback

De Audi A7 Sportback

Ontdek de nieuwe Audi A7 Sportback. Met zijn atletische proporties en sportieve lijnen onderstreept deze auto zijn bijzondere karakter. Bovendien is de nieuwe vierdeurs ‘gran turismo’ van Audi uitgerust met een futuristisch interieur, een vooruitstrevend lichtontwerp, hightech systemen en louter motoren met mild hybride technologie.

Het interieur van de nieuwe Audi A7 Sportback is een ware blikvanger. Clean, perfect geïntegreerd en als uit één stuk gegoten: de high-res 10,1- en 8,6-inch HD-touchdisplays MMI High met touch response zijn naadloos in het dashboard verwerkt en geven het progressieve bedieningsconcept het podium dat het verdient. Met het bovenste display regelt de bestuurder het infotainment. Het onderste display geeft toegang tot de klimaatregeling, comfortfuncties en tekstinvoer. Maak kennis met de slimme assistentiesystemen en geautomatiseerde rijfuncties voor een nieuw tijdperk. Zet de volgende stap op weg naar piloted driving in deze digitale tijd.

De nieuwe Audi A7 Sportback. Design als statement.

Markant en onbetwistbaar. Dat is de nieuwe Audi A7 Sportback. Van de scherp getekende lichtunits met unieke verlichtingssignatuur via de rechtopstaande voorkant met brede Singleframe en het coupéachtige silhouet tot aan de sculpturale achterkant – de Audi A7 Sportback verkondigt een revolutionaire designtaal en is tegelijkertijd drager van klassieke quattro genen.

Stijlvol silhouet

Een lange wielbasis, korte overhangen. Het silhouet van de Audi A7 Sportback staat bol van de spanning en atletiek. Prominente contouren benadrukken de wielen en verwijzen naar de quattro genen van Audi.

De cockpit van een nieuw tijdperk

Clean, perfect geïntegreerd en als uit één stuk gegoten: de high-res 10,1- en 8,6-inch HD-touchdisplays MMI High met touch response zijn naadloos in het dashboard verwerkt en geven het progressieve bedieningsconcept het podium dat het verdient. Met het bovenste display regelt de bestuurder het infotainment. Het onderste display geeft toegang tot de klimaatregeling, comfortfuncties en tekstinvoer.

Panoramadak

Ervaar een nieuwe dimensie in ruimtelijke beleving: het naar wens aanwezige, verbeterde glazen panoramadak heeft een 60 % groter oppervlak. Daardoor wordt de horizon jouw medereiziger en geniet je van een interieur dat baadt in het licht. De elektrisch bedienbare zonwering is in gesloten toestand 100 % lichtwerend, waardoor het interieur in de zon minder opwarmt.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi A7 Sportback is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi A7 Sportback het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.