Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
A7 Sportback TFSI e - Slider 4

Audi A7 Sportback TFSI e 

De toekomst van elektrische mobiliteit in een strak design

Prijzen

Kopen vanaf

€ 90.771

Prijzen

Kopen vanaf

€ 90.771

Elegant en efficiënt

De Audi A7 Sportback TFSI e is een fraai gelijnd coupémodel uit het hogere segment met een innovatieve plug-in hybrideaandrijving.

A7 Sportback TFSI e - Slider 5

Aandrijving

De Audi A7 Sportback TFSI e blinkt uit door zijn aansprekende design, sportieve karakter en toonaangevende aandrijfconcept.

Een innovatieve aandrijving

In de Audi A7 Sportback TFSI e draait het om efficiëntie, mogelijk door de vooruitstrevende combinatie van een 2.0 TFSI-motor en elektrokracht. Er zijn twee versies: de 220 kW/299 pk sterke 50 TFSI e quattro en de 270 kW/367 pk sterke 55 TFSI e quattro.

Efficiënt rijden

Dankzij de in de transmissie ondergebrachte elektromotor rijdt u in de Audi A7 Sportback TFSI e afstanden van circa 61 tot 69 kilometer (volgens WLTP-norm) volledig elektrisch.

Kies uit vier rij-instellingen

Selecteer EV om alleen elektrisch te rijden. Met Hold bewaart u de stroomvoorraad voor een later moment, bijvoorbeeld een milieuzone in de stad. Met Charge voegt u extra kW’s aan de accu toe. En in de Hybrid-stand regelt de auto alles zelf en heeft u geen omkijken naar de techniek.

Infoscreens met veel functies

De standaard Audi virtual cockpit is een digitaal instrumentenpaneel. Dit scherm toont in hoge resolutie onder meer specifieke hybride-informatie over het accupercentage en de resterende elektrische actieradius.

Dit zijn de highlights van de A7 Sportback TFSI e
 

Audi A7 Sportback TFSI e - Content 3

Welke Audi A7 Sportback TFSI e past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A7 Sportback TFSI e
 

Audi A7 Sportback TFSI e - Content 2

Ervaar de A7 Sportback TFSI e zelf

De Audi A7 Sportback TFSI e in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi A7 Sportback TFSI e - Content 7

Elegant design

De lage schouderlijn van de Audi A7 Sportback TFSI e verschuift het optische zwaartepunt naar beneden. De oplopende raampartij is belangrijk voor de dynamische uitstraling. 

Audi A7 Sportback TFSI e - Content 8

Sportief design is standaard 

Het S line-exterieurpakket is standaard aanwezig op de 55 TFSI e quattro. Daartoe behoren onder meer speciale bumpers met S line-honingraatafwerking. Ook het sportonderstel is standaard. 

Audi A7 Sportback TFSI e - Content 9

Sportief, comfortabel en praktisch 

Binnenin de 55 TSFI e quattro zijn enkele sportieve items standaard aanwezig. Dat geldt bijvoorbeeld voor de sportstoelen voorin met S-logo's. Die hebben grotere zijwangen en ondersteunen het lichaam op een prettige manier. 

De voordelen van de Audi A7 Sportback TFSI e

  • Lokaal rijden zonder schadelijke emissies
  • Sportief design 
  • Efficiënt rijden
  • Innovatieve aandrijving 

Eenvoudig opladen

Thuis of onderweg opladen? De aandrijfaccu van de Audi A6 Avant TFSI e zit zo weer vol. Thuis op werk of onderweg, er zin diverse mogelijkheden om je Audi A7 Sportback TFSI e betrouwbaar en veilig op te laden.

Bekijk de Audi A7 Sportback TFSI e bij Pon Dealer!

De Audi A7 Sportback TFSI e biedt het beste van niet één, maar van twee Audi’s. Elektrisch rijdt aangenaam stil en zonder lokale uitstoot. De TFSI-motor garandeert de kenmerkende Audi-rijdynamiek. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een A7 Sportback TFSI e rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A7 Sportback TFSI e te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A7 Sportback TFSI e zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A7 Sportback TFSI e en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.