Audi A8 L

De Audi A8 L

Met de nieuwe Audi A8 L, die beschikt over een nieuwe designtaal, touch-bediening, functies voor autonoom rijden en een ongekend hoge afwerkingsgraad, introduceert Audi de toekomst in het topsegment. Daarnaast beschikt de Audi A8 L over een chique uitstraling. Exclusiviteit met een sportieve ondertoon. De Audi A8 L neemt zijn eigen plek in en dat siert hem – letterlijk en figuurlijk. De visuele nadruk op alle vier de wielen is een subtiele verwijzing naar de quattro-aandrijving.

De meest innovatieve Audi A8 L ooit wordt geleverd met vele hightech features. Zo zijn alle modellen standaard uitgevoerd met een achttraps Tiptronic automaat, LED-koplampen en -achterlichten, Audi virtual cockpit, MMI Navigatie Plus, het geïntegreerde bedieningsconcept Audi Touch Respons met akoestische en haptische feedback, Natural Language Interaction en Audi connect diensten (3 jaar). Ook de comfortuitrusting is van topklasse. Inbegrepen zijn onder meer adaptieve, elektronisch geregelde luchtvering, het Audi sound system, elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen, lederen bekleding ‘Valetta’, interieur lichtpakket, volautomatische airconditioning, comfortsleutel met virtual pedal, parkeerhulp plus (voor en achter) en licht-/regensensor. Audi pre sense City, Audi pre sense basic, de grootlichtassistent, rijbaanwisselwaarschuwing en automatische snelheidsregeling zorgen voor een hoog veiligheidsniveau.

De nieuwe Audi A8 L is er met een ruime keuze aan exterieurkleuren, waaronder kleuren naar klantenwens. Standaard worden de nieuwe modellen geleverd met 18 inch lichtmetalen velgen. Optioneel zijn diverse 19 en 20 inch designs.

De Audi A8 L. Het belang van ruimte.

Wij halen de toekomst naar voren. Met een designtaal die elegantie en dynamiek een autonoom karakter geeft. Met diverse assistentiesystemen, een nieuw bedieningsconcept met intuïtief gebruiksgemak van het hoogste niveau en vooral: met meer ruimte. Geef op eigen wijze invulling aan het comfort achterin en onderken het belang van ruimte. In de nieuwe Audi A8 L.

Voorloper met een verhaal

De chique designelementen van de nieuwe Audi A8 L getuigen van prestige en dynamiek. In de vorm van krachtig opbollende spatborden is in zijn vernieuwende exterieur een hommage aan de legendarische oer-quattro verwerkt.

Innovatief interieur

Veel functies van de Audi A8 L worden bediend via touchdisplays die haptische feedback geven. Daardoor konden veel knoppen en schakelaars vervallen. De nieuwste generatie infotainmentsystemen zijn daardoor nog gebruiksvriendelijker te benutten. Bovendien oogt alles elegant en modern.

Comfortabel reizen

Wie het genoegen smaakt achterin de nieuwe Audi A8 L te reizen, kan beschikken over voetmassage, rugmassage, stoelverwarming en -ventilatie, dubbele klaptafeltjes en een eigen klimaatzone.


Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi A8 L is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi A8 L het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.