Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi A8 L TFSI e - Slider 5

Audi A8 L TFSI e 

Denk een maatje groter

Prijzen

Kopen vanaf

€ 133.820

Prijzen

Kopen vanaf

€ 133.820

Moeiteloos en efficiënt

Met de Audi A8 L 60 TFSI e geniet u van moderne plug-in hybridetechniek en hoogstaand comfort. De plug-in hybrideaandrijving van de Audi A8 L 60 TFSI e biedt veel voordelen. Met de efficiënte elektromotor rijdt u stil en lokaal emissievrij en dankzij de TFSI-motor is geen bestemming te ver weg. Opladen kan onderweg en thuis

A8 L TFSI e - Content 7

Altijd de juiste aandrijving

Geniet van de combinatie van een TFSI-motor met een elektromotor en de kenmerkende Audi-dynamiek.

Ervaar de voordelen

Je hebt de geruststellende mogelijkheid om in je directe omgeving puur elektrisch te rijden en tijdens langere ritten op de TFSI-motor te vertrouwen

Gemakkelijk opladen

Met de hoogste dichtheid aan laadpalen ter wereld is stroom tanken in Nederland heel normaal. Audi maakt het je extra gemakkelijk met een laadpas of laadapp.

Digitale achterlichten

De achterlichten zijn voorzien van oled-technologie. De driedimensionale signatuur is configureerbaar en duidelijk te herkennen.

Dit zijn de highlights van de A8 L TFSI e
 

A8 L TFSI e - Content 8

Welke Audi A8 L TFSI e past het best bij jou?

Uitvoeringen van de A8 L TFSI e
 

Audi A8 L TFSI e - Slider 5

Ervaar de A8 L TFSI e zelf

De Audi A8 L TFSI e in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi A8 TFSI e - Content 7

Een aandrijving op maat

Kies uit vier instellingen: puur elektrisch rijden (EV), de TFSI-motor gebruiken om de accu-inhoud voor een later moment te bewaren (Hold), de accu tijdens het rijden bijladen (Charge**) of de techniek zelf de beste werking laten bepalen (Hybrid). 

Audi A8 TFSI e - Content 8

Overzichtelijk instrumentarium 

De Audi virtual cockpit toont hoeveel je van het systeemvermogen aanspreekt, welke aandrijfvorm actief is en hoe ver je op stroom en benzine kunt rijden. 

De voordelen van rijden met de Audi A8 L TFSI e 

  • Plug-in hybrideaandrijving
  • Stil en lokaal emissievrij rijden 
  • Overzichtelijk instrumentarium

Thuis gaat de stekker erin

Thuis of op de zaak je auto opladen kan met het bijgeleverde e-tron laadsysteem compact. De beste laadervaring krijg je met een eigen laadpunt, meestal in de vorm van een wallbox. 

Onderweg opladen

Met de bijgeleverd Type 2-laadkabel en een laadpas of laadapp kan je door heel Europa je auto opladen. Inpluggen bij een tussenstop of overnachting levert je weer tientallen elektrische kilometers op. 

Bekijk de Audi A8 L TFSI e bij Pon Dealer!

Maak kennis met de Audi A8 L TFSI e - de comfortabele zakensedan met plug-in hybrideaandrijving. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een A8 L TFSI e rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi A8 L TFSI e te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi A8 L TFSI e zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi A8 L TFSI e en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.