Audi Q4 Sportback e-tron

De Audi Q4 Sportback e-tron

Met de Audi Q4 e-tron en Audi Q4 Sportback e-tron debuteert Audi in de klasse van de elektrisch aangedreven compacte SUV’s. De nieuwe modellen nemen het design van de Q4 concept cars over en bieden volop ruimte, innovatief bedieningsgemak en 100% connectiviteit. Deze eigenschappen koppelen ze aan een actieradius tot 511 kilometer*.

Het ruime en lichte interieur van de Audi Q4 Sportback e-tron is een nieuwe trend van Audi voor de toekomst. Zo is de stoelbekleding voor een groot deel gemaakt van gerecyclede PET-flessen (circa 26 1,5 liter-flessen per stoel). In het nieuwe stuur zijn touch-oppervlakken opgenomen, waarmee het digitale instrumentenpaneel is te bedienen. Voor de aansturing van het infotainment- en navigatiesysteem is er het centraal geplaatste MMI touch display.

Uiteraard zijn de nieuwe Audi Q4 e-tron modellen 100% connected. Afhankelijk van het gekozen infotainmentsysteem (MMI, MMI plus of MMI pro) en andere opties (Audi virtual cockpit plus, augmented reality head-up display) is een breed scala aan functies beschikbaar. Met de online diensten van Audi connect is bijvoorbeeld de intelligente e-tron routeplanner beschikbaar. Deze stelt de optimale route samen op basis van oplaadmogelijkheden onderweg. Ook een Sonos sound system is leverbaar.

De nieuwste efficiency- en veiligheidsvoorzieningen onderstrepen het vooruitstrevende karakter van de Audi Q4 e-tron modellen nog eens. Zo is de vooruitziende efficiency assistent standaard. Deze speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van het energieverbruik. De veiligheidsvoorzieningen zijn gebundeld in pakketten. Een highlight is de beschikbaarheid van de adaptive cruise assist. Deze maakt gedeeltelijk autonoom rijden mogelijk: als dit systeem is ingeschakeld, houdt de Audi Q4 Sportback e-tron automatisch een veilige afstand tot voorliggers aan. Daarbij blijft hij keurig binnen de wegmarkeringen.

Banner_AG_Q4_Sportback_e-tron.jpg

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Vraag direct vrijblijvend een Audi Q4 e-tron adviesgesprek met één van onze Audi verkoopadviseurs! Wij helpen je graag met het vinden van jouw ideale Audi Q4 e-tron of Audi Q4 Sportback e-tron!
Ander perspectief

De strakke lijnen van de Audi Q4 Sportback e-tron geven op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De voorkant is duidelijk gefocust op wat komen gaat, de achterkant straalt power uit.

Op uw plaatsen, start!
Het moderne interieur van de Audi Q4 Sportback e-tron wordt gekenmerkt door technische innovaties, sportiviteit en praktische bruikbaarheid.

Snelladen
Ook bij de laadpaal blinkt de Audi Q4 Sportback e-tron uit door zijn prestaties. Bij DC-laders kan hij met 270 kW laden. Deze hoge laadsnelheid is standaard.

Heel bijzonder
Als speciale Launch edition is de Audi Q4 Sportback e-tron in alle opzichten een indrukwekkende auto.

Sportievere handling
Het met 15 mm verlaagde optionele sportonderstel met dynamischere vering en demping levert een directer wegcontact op.

Indrukwekkende uitstraling

Het sportieve design van de Audi Q4 Sportback e-tron geeft op boeiende wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde voorkant en de krachtige achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals het dynamische silhouet met aflopende daklijn.

De formule voor blijvend rijplezier
Een volledig elektrische Sportback annex SUV-coupé. De sportieve Audi Q4 Sportback e-tron maakt indruk met zijn sympathieke, vlotte en elegante uitstraling.

Licht gewijzigd
De keuze uit vier signaturen voor de dagrijverlichting en de meeveranderende dynamische lichtanimatie zijn indrukwekkende voorbeelden van een vernieuwende verlichtingstechniek.

Daarom is dit een Sportback
De expressieve achterkant van de Audi Q4 Sportback e-tron brengt de boodschap van dynamiek en beweging duidelijk over. De spoilerrand en de fraaie bumper met indrukwekkend diffusorgedeelte versterken het sportieve beeld.

Ronduit dynamisch
Het draait allemaal om een sportieve uitstraling. Dit zijn de optionele 21 inch 5-arm-rotor Aero-velgen van Audi Sport, met een glanzend gepolijste zwarte afwerking. De Audi Q4 Sportback e-tron is er vanzelfsprekend ook met andere fraaie lichtmetalen velgen.

Praktisch en ruim

De Audi Q4 Sportback e-tron is een allround gezinsauto met heel veel opbergruimte. Met het dashboardkastje meegerekend hebben alle vakken samen een inhoud van maar liefst 24,8 liter. In de kofferbak is ruimte voor 535 liter aan bagage. Met neergeklapte achterbank groeit dat volume tot 1.460 liter.

Stuur richting toekomst
Op de bovenste spaken van het lederen sportstuur zitten zwarte touchpads met verlichte symbooltjes voor alle functies. Dankzij kleine ribbeltjes tussen elke knop werkt de bediening moeiteloos. Bovendien geven de touchknoppen haptische feedback als u erop drukt.

Anticiperend rijden 2.0
Het optionele augmented reality head-up display is een grote vooruitgang op het gebied van weergavetechnologieën. Dit display kan informatie op twee niveaus op de voorruit projecteren, zodat het statisch en met AR (augmented reality) is te gebruiken.

Alles volledig digitaal
De bedieningsunits en schermen in de Audi Q4 Sportback e-tron zijn ware designelementen. Veel functies zijn te bedienen via de ingebouwde spraakassistent. Dankzij de optionele functies en toepassingen van Audi connect is ook het MMI-navigatiesysteem een visuele eyecatcher.

Royaal met ruimte
De achterpassagiers zitten bijna zeven centimeter hoger dan de voorinzittenden. Er is veel hoofd- en beenruimte. Dankzij de gedeeld neerklapbare achterbankleuning is de Audi Q4 Sportback e-tron nog ruimer te maken. Deze elektrische SUV is dan ook ideaal als eerste of enige auto in een huishouden.

Muziek in uw oren
De Audi Q4 Sportback e-tron is het eerste model met het SONOS premium sound system. Met tien krachtige luidsprekers wordt alle muziek een onvergetelijke beleving. U hoort volle bassen en een briljant heldere weergave van hoge en lage tonen. Intens luistergenot.

Thuis en onderweg laden

Dankzij slimme laadoplossingen voor elke situatie, van thuis en op de zaak tot onderweg in Nederland en de rest van Europa, rijdt u elektrisch zonder noodzaak voor compromissen.

Eenvoudig opladen
De Audi Q4 Sportback e-tron is eenvoudig thuis of in de woonwijk op te laden. Dankzij de goede infrastructuur op het gebied van laadpalen is inpluggen zo gedaan. Helemaal makkelijk wordt het met een laadpunt op eigen terrein. Zelfs aan een gewoon stopcontact is de Q4 Sportback e-tron nog van stroom te voorzien.

Zorgeloos laden onderweg
Eén abonnement om vrijwel overal in Nederland en in de rest van Europa te laden, van laadpalen in woonwijken tot en met de high-power snelladers langs de snelwegen.

Snelladen
Ook bij de laadpaal blinkt de Audi Q4 Sportback e-tron uit door zijn prestaties. Bij DC-laders kan hij met 270 kW laden. Deze hoge laadsnelheid is standaard. In zo’n vijf minuten is voldoende bijgeladen om weer 100 kilometer vooruit te kunnen. Om de accu van 5 naar 80 procent op te laden is ongeveer 22,5 minuut nodig.

Gemiddeld stroomverbruik1: 15,6–17,9 kWh/100 km (NEDC); 16,6–20,9 kWh/100 km (WLTP). Gemiddelde CO₂-emissie1: 0 g/km. Het stroomverbruik en de CO₂-emissie zijn mede afhankelijk van de gekozen uitrusting.

Dynamiek op maat

Met het standaard Audi drive select beschikt u over vijf instellingen om het autokarakter te veranderen, van extra efficiënt tot en met extra dynamisch. De optionele progressieve besturing werkt met een variabele stuuroverbrenging en een snelheidsafhankelijke bekrachtiging.


Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi Q4 Sportback e-tron is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi Q4 Sportback e-tron het beste bij jou past.


* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 3

Audi Q4 Sportback e-tron

50 quattro Launch edition S Competition

 • Elektrisch
 • 2021
 • Automaat
 • 10 km

€ 78.497

BTW verrekenbaar

Audi Q4 Sportback e-tron

35 Launch edition Advanced Plus

 • Elektrisch
 • 2021
 • Automaat
 • 10 km

€ 61.783

BTW verrekenbaar

Audi Q4 Sportback e-tron

40 Launch edition Advanced Plus

 • Elektrisch
 • 2021
 • Automaat
 • 10 km

€ 68.670

BTW verrekenbaar

Occasions 2

Audi Q4 Sportback e-tron

35 Launch edition

 • Elektrisch
 • 10/2021
 • Automaat
 • 1.000 km

€ 67.850

BTW verrekenbaar

Audi Q4 Sportback e-tron

40 Launch edition

 • Elektrisch
 • 10/2021
 • Automaat
 • 1.000 km

€ 78.950

BTW verrekenbaar