Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Media

De vernieuwde A3 Limousine

Compleet vernieuwd - vanaf nu te bestellen

Prijzen

Kopen vanaf

€ 41.600

Prijzen

Kopen vanaf

€ 41.600

Maak de weg mooier

Het elegante silhouet en de expressieve voor- en achterkant spreken tot de verbeelding. In de vernieuwde Audi A3 Limousine ben je bovendien digitaal en connectief onderweg.

Vernieuwde A3 Limousine: elegantie in beweging

Met een markante uitstraling en een nieuw ontworpen voorkant met zeshoekige Audi Singleframe, trekt de Audi A3 Limousine direct de aandacht. Het sierlijke silhouet, geaccentueerd door een doorgaande schouderlijn en elegante ontwerpdetails, straalt sportieve elegantie uit. Aan de achterkant benadrukken ontwerpelementen zoals een platte diffuser en het optiekpakket zwart plus, met glanzend zwarte accenten, zijn dynamische karakter. Kies uit diverse nieuwe velgontwerpen, waaronder de 18 inch velgen in 5-dubbelspaak-design, voor een rijdende combinatie van stijl en kracht.

Karakteristiek lichtdesign

Het karakteristieke lichtdesign van de matrix LED-koplampen met dynamische lichtanimatie en knipperlichten zorgt voor haarscherpe verlichting van de weg, terwijl nieuwe ontwerpdetails en slankere verlichtingsunits de sportieve looks versterken.

Slimme connectiviteit

De Audi A3 Limousine is integraal onderdeel van de digitale wereld. Innovatieve digitale functies zijn volop aanwezig. Personaliseer via MMI of de myAudi-app uw rijervaring en ontdek aan de hand van de vele Audi connect-toepassingen de digitale kant van mobiliteit.

Media

Meer ruimte, meer flexibiliteit

Ontworpen voor praktisch gebruik in het dagelijks leven en veelzijdig in de vrije tijd. Dankzij de 40:20:40 gedeeld neerklapbare achterbankleuningen biedt de Audi A3 Limousine buitengewone flexibiliteit. Met een kofferbakvolume van 425 liter is er voldoende ruimte voor al uw behoeften.

Verfijnde stijl

De Audi A3 Limousine belichaamt verfijning met compacte S tronic-schakelaars en een nieuw ontworpen middenconsole. Het klimaatregelingspakket plus toont vakmanschap met verchroomde lamellen van de ventilatieroosters en een glanzend zwart middendeel. Het centrale punt is de 10,25 inch Audi virtual cockpit, die alle essentiële informatie biedt. Voor extra luxe is er de Audi virtual cockpit plus met een 12,3 inch full-HD instrumentenpaneel. Binnenin zorgt het lichtpakket met ambient lighting voor een warme atmosfeer. Met het lichtpakket plus kunnen bestuurders uit dertig kleuren kiezen voor een persoonlijke touch, terwijl het lichtpakket pro verlichte stoffen vlakken op de deurpanelen toevoegt. Dit alles geeft een gevoel van verfijning en comfort.

Ervaar digitalisering

Navigeren, communiceren, informatie opdoen en genieten van het uitgebreide infotainmentaanbod: dit alles is mogelijk met MMI navigatie plus met MMI touch. Hiermee krijg je toegang tot een ruime selectie Audi connect-toepassingen die de digitale mobiliteit voor jou ontsluiten.

Blijf op de hoogte: Vernieuwde A3 Limousine

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de vernieuwde A3 Limousine en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.