Slidee-tron-1

Audi e-tron 

Stap in de Audi e-tron en ontdek de voordelen van elektrisch rijden

Prijzen

Kopen vanaf

€ 66.455

Prijzen

Kopen vanaf

€ 66.455

Stap in en voel je thuis

De Audi e-tron verwelkomt je met een ruim interieur en veel comfort; precies zoals je dat van een Audi in deze prijsklasse mag verwachten. Kwaliteitsmaterialen en een feilloze afwerking zijn vanzelfsprekend.

Audi e-tron - 3

Actieradius

De Audi e-tron heeft een vermogen van maximaal 300 kW (408 pk) en een actieradius van maximaal 437 kilometer.

Opladen

Het is heel eenvoudig om de Audi e-tron op te laden. Dat kan thuis en onderweg.

Infotainment

Via MMI heb je toegang tot Audi connect4 inclusief speciale e-tron-functies zoals de e-tron-routeplanner die laadstops automatisch meeneemt in de routeberekening.

Virtuele buitenspiegels

Een lagere luchtweerstand en een fraai staaltje digitalisering.

Dit zijn de highlights van de e-tron
 

Slidee-tron-2

Welke Audi e-tron past het best bij jou?

Uitvoeringen van de e-tron
 

Mediae-tron

Ervaar de e-tron zelf

De Audi e-tron in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Mediae-tron-1

Een strak getekende SUV

Met slechts weinig lijnen is een karakteristieke Audi SUV ontworpen. De subtiel geaccentueerde spatborden en de verwijzing naar het accupakket op dorpelhoogte kenmerken de Audi e-tron.

Mediae-tron

Visionaire terugblik

De optionele virtuele buitenspiegels bieden je een volledig nieuwe ervaring. De camerabeelden zijn op 7 inch OLED-schermen te zien. Ook met slecht weer en in het donker krijg je haarscherp beeld. Fel koplamplicht doet daar weinig aan af. 

De voordelen van rijden met de Audi e-tron 

  • Gunstige bijtelling
  • Draag bij aan een beter milieu
  • Bespaar op brandstofkosten
  • Ongeëvenaarde rijbeleving

Bekijk de Audi e-tron bij Pon Dealer!

De Audi e-tron rijdt elektrisch zonder dat van de daken te schreeuwen. Het design is vertrouwd Audi. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een e-tron rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi e-tron te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi e-tron zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochure en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi e-tron en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.