Audi e-tron 50 quattro

De nieuwe Audi e-tron 50 quattro

Met de Audi e-tron 50 quattro introduceert Audi een nieuwe versie van zijn elektrische SUV. De nieuwe Audi e-tron 50 quattro combineert sportieve prestaties met hoge efficiency. Net als zijn krachtigere broer, de Audi e-tron 55 quattro, heeft deze versie een elektromotor op de voor- en achteras. Deze twee elektromotoren hebben een gezamelijk vermogen van 230 kW** (313 pk) en een koppel van 540 Nm.** De Audi e-tron 50 quattro accelereert daarmee in 7 seconden** van 0-100 km/u en levert een topsnelheid van 190 km/u** (begrensd).

Met een 71 kWh sterke accu biedt deze uitvoering van de e-tron een bereik van meer dan 300 kilometer.** Bij een high-power laadpunt kan de nieuwe Audi e-tron 50 quattro in 30 minuten 80% opladen.**

De eerste exemplaren van de Audi e-tron 50 quattro komen als zeer aantrekkelijke en extra rijk uitgeruste Launch Editions naar Nederland. Door de lagere vanafprijs profiteer je van een extra lage bijtelling op de Audi e-tron 50 quattro. De volledig elektrische Audi e-tron 50 quattro staat nu bij Pon Dealer in de showroom.

De Audi e-tron. Electric has gone Audi

De Audi e-tron staat voor gaan en staan waar je wilt en een nieuwe vorm van mobiliteit. Met de 100% elektrisch Audi e-tron is dat heel vanzelfsprekend. Of je nu door de stad rijdt of met vrienden onderweg bent naar de zeilboot, de Audi e-tron is er geschikt voor. De eerste fully electric Audi is niet alleen sportief, maar ook net zo veelzijdig inzetbaar als een auto met brandstofmotor. De twee elektromotoren en elektrische vierwielaandrijving van de Audi e-tron zorgen voor opmerkelijke prestaties en goede rijeigenschappen. De nieuwe Audi e-tron 50 quattro heeft een actieradius van meer dan 300.**

Dynamisch rijden en een elektrische aandrijving

De Audi e-tron wordt aangedreven door twee elektromotoren. Daarmee versnelt de e-SUV vlot vanuit stilstand. Voluit wegrijden doet denken aan een sportauto. De elektrische vierwielaandrijving, een nieuwe generatie van quattro, zorgt daarbij voor optimale tractie en dynamiek. De Audi e-tron voelt zich niet alleen thuis in het drukke Nederlandse verkeer, maar is ook een genot om te rijden op lege, kronkelende wegen. De quattro-aandrijving is actief als de situatie daarom vraagt. Het aandrijfkoppel wordt variabel over de assen en wielen verdeeld.

Audi Virtual Mirrors

Bekend van concept cars, maar heel bijzonder op een productieauto: de digitale buitenspiegels waarmee de Audi e-tron optioneel leverbaar is. Deze cameraspiegels zijn niet alleen technologisch een unicum, maar bieden ook praktische voordelen qua beeld en veiligheid. De slanke pootjes dragen een platte behuizing met daarin een kleine camera. De beelden worden digitaal bewerkt en dan op contrastrijke oled-schermen van 1.200 x 800 pixels in het interieur getoond. Deze schermen zitten op de overgang van dashboard naar portieren.

Snel laden

Nederland is ideaal om elektrisch te rijden, want er staan heel veel laadpalen, zowel in steden en dorpen als langs de snelwegen. Ook de rest van Europa werkt inmiddels flink aan de uitbreiding van de laadinfrastructuur. Voor thuis en op kantoor zijn er compacte wallboxen, die helemaal mooi zijn in combinatie met zonnepanelen of op zijn minst een groenestroomcontract. De elektrische laadklep van de Audi e-tron scharniert ruimtebesparend aan de onderkant. Na het verwijderen van de stekker sluit de klep na vijf seconden automatisch.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi e-tron is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi e-tron het beste bij jou past.


* Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 51,75% en geldt bij tenaamstelling in 2019.
** De waarde met betrekking tot de actieradius en overige technische gegevens zijn voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze indicatieve maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 6

Audi e-tron 50 quattro

Launch edition Vorsprung

 • Elektrisch
 • 2019
 • Automaat
 • 10 km
€ 82.900

€ 79.950

BTW verrekenbaar

Audi e-tron 50 quattro

Launch edition

 • Elektrisch
 • 2019
 • Automaat
 • 10 km
€ 71.900

€ 69.750

BTW verrekenbaar

Audi e-tron 50 quattro

Launch edition

 • Elektrisch
 • 2019
 • Automaat
 • 10 km
€ 71.900

€ 69.750

BTW verrekenbaar