Audi e-tron S Sportback 3

Audi e-tron S Sportback

Geniet in de Audi e-tron S Sportback van soepel, stil en sportief rijden

Prijzen

Kopen vanaf

€ 88.815

Prijzen

Kopen vanaf

€ 88.815

Indrukwekkend sportief

De Audi e-tron S Sportback maakt direct bij het wegrijden indruk met zijn sportieve prestaties. Ook het krachtige en sportieve design van de Audi e-tron S Sportback is een fraai voorbeeld van onze moderne ontwerprichting en zorgt voor optimaal rijcomfort. 

Audi e-tron S Sportback 6

Prestatiegericht 

De volledig elektrische Audi e-tron S Sportback maakt indruk met drie sterke elektromotoren.

Torque vectoring 

In de elektrische vierwielaandrijving is elektrische torque vectoring inbegrepen. De aandrijfkrachten worden actief en volledig variabel over beide achterwielen verdeeld.

Rijplezier gegarandeerd

Van de drie elektromotoren zitten er twee bij de achteras. Indien nodig komt voor nog meer trekkracht de derde motor bij de voorwielen razendsnel in actie. Zijn WLTP-actieradius van maximaal 380 km is net zo indrukwekkend als zijn soepelheid en grip. 

Als op rails

De elektrische torque vectoring komt van pas bij een sportieve rijstijl. De auto gedraagt zich dynamischer en is goed onder controle te houden. Sensoren registeren wat de auto doet en zorgen ervoor dat het aandrijfkoppel optimaal over beide achterwielen wordt verdeeld. 

Dit zijn de highlights van de e-tron S Sportback
 

Audi e-tron S Sportback 4

Welke Audi e-tron S Sportback past het best bij jou?

Uitvoeringen van de e-tron S Sportback
 

Audi e-tron S Sportback - Slider 7

Ervaar de e-tron S Sportback zelf

De Audi e-tron S Sportback in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi e-tron S Sportback 9

Boordevol karakter

Het ruime interieur van de Audi e-tron S Sportback is zowel sportief als elegant. De optionele comfortstoelen voorin zijn bekleed met geperforeerd leder en voorzien van inwendige ventilatie en verwarming. 

Audi e-tron S Sportback 8

Gebruiksvriendelijk

MMI navigatie plus met MMI touch response bedien je vanaf twee grote schermen in de middenconsole. Via MMI heb je toegang tot Audi connect inclusief speciale e-tron-functies zoals de e-tron-routeplanner, die laadstops automatisch meeneemt in de routeberekening. 

Audi e-tron S Sportback 7

Elegante vormen

Met zijn schuine achterkant is de Audi e-tron S Sportback duidelijk een sportieve bolide. Omdat de wielkastranden breder zijn dan bij de e-tron Sportback zonder S in de naam, ziet deze snelle variant er extra indrukwekkend uit. 

De voordelen van rijden met de Audi e-tron S Sportback

  • Gunstige bijtelling
  • Draag bij aan een beter milieu
  • Bespaar op brandstofkosten
  • Sportieve rijbeleving

Bekijk de Audi e-tron S Sportback bij Pon Dealer!

De Audi e-tron S Sportback maakt de toekomst van mobiliteit zichtbaar. Hij is volledig elektrisch, expressief en iedere dag gebruiksklaar. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een e-tron S Sportback rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi e-tron S Sportback te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Onze Audi e-tron S Sportback voorraad

Wil jij de Audi e-tron S Sportback zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefitformulier
 

Voorkeursdatum

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi e-tron S Sportback en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.