Media_e-tron Spor

Audi e-tron Sportback

Sportieve elegantie

Prijzen

Kopen vanaf

€ 68.815

Prijzen

Kopen vanaf

€ 68.815

Een nieuwe kijk op design

De Audi e-tron Sportback combineert de kracht van een ruime SUV met de elegantie van een vierdeurs coupé. In het interieur van de Audi e-tron Sportback gaan design en technologie stijlvol samen.

Slide_e-tron Spor-3

Actieradius

Veel rijplezier dankzij vierwielaandrijving en een vermogen van maximaal 300 kW (408 pk) en een actieradius van maximaal 446 kilometer.

Opladen

De Audi e-tron Sportback opladen is een fluitje van een cent - met een eigen laadpunt thuis, bij een laadpaal in de woonwijk en onderweg bij een snellaadstation.

Design

De coupélijn geeft de Audi e-tron Sportback een sportieve uitstraling. Binnenin valt hij op door de elegante ambiance.

Dit zijn de highlights van de e-tron Sportback
 

Media_e-tron Spor-1

Welke Audi e-tron Sportback past het best bij jou?

Uitvoeringen van de e-tron Sportback
 

Media_e-tron Spor

Ervaar de e-tron Sportback zelf

De Audi e-tron Sportback in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Media_e-tron Spor

Een stijlvol ontwerp

Van de grote Audi singleframe-grille aan de voorkant tot aan de aflopende daklijn is dat een auto die niemand onberoerd laat. 

Media_e-tron Spor-1

Digitale matrix-koplampen

Met deze revolutionaire verlichtingstechniek past de lichtbundel zich nog beter aan de omstandigheden aan. De mogelijkheden zijn ongekend. 

Media_e-tron Spor-2

Een modern interieur

De Audi virtual cockpit en MMI blinken uit in gebruiksvriendelijkheid. Het optionele glazen panoramadak laat veel licht binnen en kan desgewenst ook open. 

Bekijk de Audi e-tron Sportback bij Pon Dealer!

De Audi e-tron Sportback blinkt uit door zijn sportieve elegantie. De lijnen onderaan de flanken trekken subtiel de aandacht. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een e-tron Sportback rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi e-tron Sportback te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Onze Audi e-tron Sportback voorraad

Wil jij de Audi e-tron Sportback zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Voorkeursdatum

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi e-tron Sportback en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.