Audi e-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback

Met de komst van de nieuwe Audi e-tron Sportback wordt het elektrische modellengamma van Audi uitgebreid. De nieuwe SUV Coupé wordt leverbaar met keuze uit twee vermogensvarianten. De Audi e-tron Sportback 55 quattro is met de 300 kW / 408 pk sterke elektromotor de topversie en heeft een actieradius van 409 km (WLTP)**.

De Audi e-tron Sportback is 4,90 meter lang, 1,94 meter breed en 1,62 meter hoog. In het design smelt de kracht van een SUV samen met de elegante trekken van een coupé. Nieuw zijn de digitale matrix LED-koplampen: verlichting in hoge resolutie die letterlijk meebeweegt met de auto. Ook zijn functies als rijbaan-, oriëntatie- en markeerverlichting hiermee zeer precies aan te sturen. Daarbij maakt dit systeem animaties op muren of de ondergrond mogelijk.

In het interieur van de Audi e-tron Sportback gaan design en technologie stijlvol samen. Blikvangers zijn de Audi virtual cockpit (12,3 inch HD) en twee naar de bestuurder gerichte touch-displays die voor optimaal bedieningsgemak gebruikmaken van akoestische en haptische feedback. Als optie is een head-up display leverbaar.

Standaard heeft de Audi e-tron Sportback MMI navigatie plus en DAB+ digitale radio. De LTE advanced module zorgt voor snelle dataoverdracht. Een wifi-hotspot is ook inbegrepen. Het navigatiesysteem (ook met Google Earth) berekent routes in de auto zelf en online. Hierdoor wordt de verkeerssituatie online in real-time gemonitord en kan het systeem slimme (filevermijdende) routesuggesties geven. Car-to-X-diensten helpen de bestuurder onder meer bij het vinden van een beschikbare parkeerplaats. Ook verkeerslichtinformatie is een Car-to-X-dienst.

Via de myAudi app zijn smartphones met de auto te verbinden. Met de app is ook het laadproces aan te sturen en te monitoren. Functies als het voorverwarmen of -koelen van het interieur zijn met de app eveneens te starten. Optioneel is de Audi connect key beschikbaar. Met een Android-telefoon zijn dan de deuren te openen en kan de motor worden gestart.


De Audi e-tron Sportback 55 quattro in cijfers


Audi e-tron Sportback. Toonaangevend fraai.

De nieuwe Audi e-tron sportback is de eerste volledig elektrische Sportback van Audi. De aflopende daklijn van de nieuwe Audi e-tron Sportback past goed bij zijn sportieve uitstraling. Hier staat een dynamische auto met een vooruitstrevend karakter. Binnenin is sprake van een elegante ambiance, die u kunt versterken met opties zoals de design selection-aankleding.

Sportief en elegant design

De nieuwe Audi e-tron Sportback is zowel sportief als elegant. Onderaan de portieren is visueel inzichtelijk gemaakt waar het accupakket is te vinden. Bovendien maakt dit vormgevingselement de auto optisch lager. Aan de voorkant is de grote singleframe-grille aanwezig, in dit geval voorzien van verticale spijlen. Aan de achterkant is de dalende daklijn de blikvanger, precies zoals u van een Sportback verwacht.

Spraakmakend interieur

In het comfortabele interieur van de Audi e-tron Sportback overheersen digitale technologieën. De Audi virtual cockpit en MMI zijn doordacht en gebruiksvriendelijk. Het optionele glazen panoramadak maakt het interieur extra licht en kan bijdragen aan een efficiënte ontluchting.

Audi Virtual Mirrors

De optionele virtuele buitenspiegels voor de Audi e-tron Sportback zijn camera’s in slanke behuizingen. Het beeld daarvan is binnenin zichtbaar op contrastrijke oled-schermen. Ook in het donker is verkeer achter u haarscherp te zien. Met uw vingers past u het schermbeeld aan, net zoals op een smartphone of tablet.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi e-tron Sportback is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi e-tron Sportback het beste bij jou past.


** De waarde met betrekking tot de actieradius en overige technische gegevens zijn voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze indicatieve maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 15

Audi e-tron Sportback

55 quattro Business edition Plus

 • Elektrisch
 • 2020
 • Automaat
 • 10 km

€ 91.950

BTW verrekenbaar

Audi e-tron Sportback

50 quattro S edition

 • Elektrisch
 • 2020
 • Automaat
 • 10 km

€ 85.345

BTW verrekenbaar

Audi e-tron Sportback

55 quattro Business edition Plus

 • Elektrisch
 • 2020
 • Automaat
 • 10 km

€ 91.950

BTW verrekenbaar