Audi Q3 Sportback

De nieuwe Audi Q3 Sportback

De nieuwe Audi Q3 Sportback is een compacte SUV-coupé die krachtige looks combineert met het gebruiksgemak van een SUV en de sportieve uitstraling en wendbaarheid van een coupé. De Audi Q3 Sportback is 4.500 mm lang, 1.556 mm hoog en 1.843 mm breed. Hiermee is het nieuwe model 16 mm langer en 29 mm lager dan een reguliere Audi Q3. Standaard is de Audi Q3 Sportback uitgerust met 17 inch lichtmetalen velgen met 215/65-banden.

Het sportief-robuuste designthema van de Audi Q3 Sportback wordt doorgezet in het interieur. Het horizontale lijnenspel geeft daar bovendien een ruimtelijk effect. Het standaard MMI touch display vormt het centrale bedieningselement en is voorzien van een brede hoogglanzende rand. De achthoekige vorm ervan verwijst naar de Singleframe-grille. Net als de airconditioning eronder is het display 10° naar de bestuurder gekanteld.

De Audi Q3 Sportback wordt leverbaar met een keuze uit vier uitvoeringen: Pro Line, Pro Line Business, Pro Line S en de zeer exclusieve edition one. De Pro Line bevat onder meer een smartphone interface, voorbereiding voor navigatie en comfort airconditioning. De Pro Line Business voegt daar Full-LED koplampen en LED-achterlichten aan toe, waarvan de laatste zijn voorzien van dynamische richtingaanwijzers. Het infotainmentsysteem MMI navigatie plus voldoet aan de modernste standaard in zijn klasse.

De Audi Q3 Sportback is standaard voorzien van de sportief-directe progressive steering: naarmate de stuuruitslag toeneemt, wordt de overbrengingsverhouding directer. Dat maakt sturen in stadsverkeer of tijdens manoeuvreren plezieriger en dynamischer bij snel genomen bochten. De dynamische eigenschappen worden extra versterkt door het sportonderstel dat optioneel en zonder meerprijs kan worden gekozen. Adaptieve dempercontrole is eveneens optioneel te verkrijgen.

Stijlvolle SUV-coupé: de Audi Q3 Sportback

De Audi Q3 Sportback combineert moeiteloos een eigen stijl met veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Hij heeft de vlotte looks en sportieve uitstraling van een coupé en hij biedt de kracht en praktische eigenschappen van een SUV. Ook de modernste voorzieningen voor infotainment en connectiviteit en de omvangrijke standaarduitrusting dragen bij aan het rijplezier.

Een progressief design

De Audi Q3 Sportback heeft een zelfverzekerde, opvallende en sportieve uitstraling. Aan de voorkant vallen de grote octagonale singleframe-grille en luchtinlaten op. Opzij draait het vooral om het coupésilhouet. De langgerekte, elegante schouderlijn is de dynamische basisvorm van het ontwerp en benadrukt de sportiviteit ervan. Karakteristiek voor de achterkant zijn de vloeiend dalende daklijn, de vlakliggende achterruit en de scherp getekende achterlichten. Dankzij onze flexibiliteit bij het bepalen van de uitrusting kunt je het exterieur volledig naar wens uitvoeren.

Een digitale cockpit

Maak in de Audi Q3 Sportback kennis met onze nieuwste infotainmentgeneratie, rechtstreeks afkomstig uit het topsegment. Een 10,25 inch digitaal instrumentenpaneel is standaard. Optioneel is er de ‘Audi virtual cockpit plus’, ofwel een 12,3 inch HD-scherm waarop alle informatie haarscherp wordt getoond. Bij de topversie van MMI, namelijk MMi navigatie plus met MMI touch, hoort een 10,1 inch scherm in de middenconsole.

Assistentiesystemen

Dankzij diverse veiligheidsverhogende assistentiesystemen voor de bestuurder behoudt u ook in drukke verkeerssituaties het overzicht. Dankzij vier surroundcamera’s kunt u letterlijk rondom de auto kijken. Op het MMI-scherm kiest u uit diverse cameraperspectieven, bijvoorbeeld om beter te kunnen inparkeren. In het optionele Adaptive Drive Assist zijn adaptive cruise control en lane assist gecombineerd, zodat de auto de snelheid vasthoudt met inachtname van de verkeersdrukte en het wegverloop.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De nieuwe Audi Q3 Sportback is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de nieuwe Audi Q3 Sportback het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Occasions 1

Audi Q3 Sportback

35 TFSI Pro Line business

  • Benzine
  • 02/2020
  • Automaat
  • 7.850 km

€ 53.850

BTW verrekenbaar