Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi Q3 Sportback - Slider 3

Audi Q3 Sportback

Rijplezier is vanzelfsprekend

Prijzen

Kopen vanaf

€ 56.375

Private lease vanaf

€ 779*

Prijzen

Kopen vanaf

€ 56.375

Private lease vanaf

€ 779

Veelzijdig en praktisch

Om het rijplezier naar een zo hoog mogelijk niveau te tillen, is de Audi Q3 Sportback standaard van technieken voorzien die de dynamiek verbeteren. Aan de voorkant vallen de grote octagonale singleframe-grille en luchtinlaten op. Opzij draait het vooral om het coupésilhouet. Karakteristiek voor de achterkant zijn de vloeiend dalende daklijn, de vlakliggende achterruit en de scherp getekende achterlichten

Audi Q3 Sportback - Slider 4

Exterieur 

De Audi Q3 Sportback heeft de vlotte looks en sportieve uitstraling van een coupé en hij biedt de kracht en praktische eigenschappen van een SUV. De lage daklijn, schuine achterste dakstijlen en spoiler bovenaan de achterklep zijn allemaal kenmerken van een coupé.

Veelzijdig

De bagageruimte heeft een inhoud van 530 tot 1.400 liter.3 Optioneel voorzien wij uw auto van een elektrisch bedienbare achterklep die ook met een voetbeweging onder de achterbumper is te openen. Handig als u met volle handen bij uw auto arriveert.

Assistentie op de achtergrond

Dankzij vier optionele surroundcamera's kan je letterlijk rondom de auto kijken. Op het MMI-scherm kies je uit diverse cameraperspectieven, bijvoorbeeld om beter te kunnen inparkeren.

Praktisch 

De Audi Q3 Sportback heeft een uiterst veelzijdig interieur. De achterbank biedt plek aan drie personen en is in de plus-versie naar voren en achteren te verschuiven. De in drie delen gescheiden rugleuningen zijn dan in zeven standen instelbaar. 

Dit zijn de highlights van de Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback - Slider 6

Welke Audi Q3 Sportback past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Audi Q3 Sportback

Audi Q3 Sportback - Slider 2

Ervaar de Q3 Sportback zelf

De Audi Q3 Sportback in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Een digitale cockpit

Maak in de Audi Q3 Sportback kennis met modern infotainment. De Audi virtual cockpit is standaard, net als bluetooth inclusief dakmicrofoon, DAB+ radio en de Audi smartphone interface met Android Auto en Apple CarPlay.

Bekijk de Audi Q3 Sportback bij Pon Dealer!

De Audi Q3 Sportback heeft een uiterst veelzijdig interieur dat bijdraagt aan het rijplezier. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Direct een Q3 Sportback rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi Q3 Sportback te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi Q3 Sportback zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q3 Sportback en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.