Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi Q3 TFSI e - Slider 3

Audi Q3 TFSI e

Allround plug-in hybride

Prijzen

Kopen vanaf

€ 50.420

Prijzen

Kopen vanaf

€ 50.420

Precies wat je nodig hebt

In de Audi Q3 45 TFSI e is 1 + 1 meer dan 2. Volledig elektrisch rijd je zonder lokale uitstoot en met de benzinemotor geniet je van de bekende Audi-rijdynamiek. Rij zuinig en geniet van een ruim interieur.

Audi Q3 TFSI e - Content 9

Aandrijving

Ervaar de dynamische combinatie van elektrisch rijden en een TFSI-verbrandingsmotor. 

Stil en zonder uitstoot

De meeste dagelijkse ritten rijd je volledig elektrisch, dus aangenaam stil en zonder lokale uitstoot.

De kracht van samenwerking

De Audi Q3 45 TFSI e levert een systeemvermogen van 180 kW en een systeemkoppel van 400Nm.

Dit zijn de highlights van de Q3 TFSI e

Audi Q3 TFSI e - Slider 4

Welke Audi Q3 TFSI e past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Audi Q3 TFSI e

Audi Q3 TFSI e - Slider 1

Ervaar de Q3 TFSI e zelf

De Audi Q3 TFSI e in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi Q3 TFSI e - Content 4

Kies uit vier rijstanden

Selecteer EV om alleen elektrisch te rijden. Het Hold bewaar je de stroomvoorraad voor een later moment, bijvoorbeeld een milieuzone in de stad. Met Charge voeg je extra kW's aan de accu toe. En in de Hybrid-stand regelt de auto alles zelf en heb je geen omkijken naar de techniek. 

Audi Q3 TFSI e - Content 5

Overzichtelijk

De dashboardschermen tonen alle gebruikelijke informatie en menu's, maar in deze plug-in-hybride krijg je nog iets extra's. De powermeter in de Audi virtual cockpit - het digitale instrumentenpaneel - laat zien hoeveel elektropower je aanspreekt of dat er juist stroom terugvloeit naar de accu's. 

Bekijk de Audi Q3 TFSI e bij Pon Dealer!

Dynamische lijnen en speels ontworpen oppervlakken geven de Audi Q3 45 TFSI e een eigen uitstraling. Kom hem bekijken bij Pon Dealer. 

Eenvoudig opladen

Thuis of onderweg opladen? De aandrijfaccu van de Audi Q3 45 TFSI e zit zo weer vol. Er zijn diverse mogelijkheden om je Audi Q3 TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden. Ook onderweg zijn er genoeg laadpalen te vinden. 

Direct een Q3 TFSI e rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi Q3 TFSI e te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi Q3 TFSI e zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q3 TFSI e en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.