Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi Q5 Hero 1

Audi Q5 

Aangename rijdynamiek

Prijzen

Kopen vanaf

€ 72.755

Prijzen

Kopen vanaf

€ 72.755

Design met positieve emoties

De Audi Q5 is een krachtig ontwerp met sportieve elementen en een zelfverzekerde uitstraling. Het sculpturale front heeft veel charisma door de hoge luchtinlaten en brede Audi Singleframe met verticaal spijlenpatroon.

Tekengebied 3

Aandrijving

De Audi Q5 maakt indruk met zijn vlotte, dynamische acceleratie en wendbare karakter. Een volledig variabele quattro-aandrijving is leverbaar als optie. Daarmee zijn de aandrijfkrachten over alle wielen te verdelen. Daar bovenop pas je met de diverse instellingen van Audi drive select de rijeigenschappen aan.

Exterieur

Zijn sportieve lijnen vallen direct op. Elke rit geniet je van zijn dynamische karakter. De Q5 is er ook met quattro vierwielaandrijving. Trapzoïde uitlaatmonden, de diffusor met horizontaal stijlelement en de chroomstrip die beide achterlichten met elkaar verbindt ronden het dynamische design op harmonieuze wijze af.

Praktisch en elegant

De hoge zitpositie in de Audi Q5 geeft een goed overzicht over het verkeer. De horizontale lijnen versterken het ruimtelijke effect en de comfortbeleving. Over de volle breedte van het dashboard loopt een 3D-decoratielijst.

Dit zijn de highlights van de Q5
 

Audi Q5 Content 6

Welke Audi Q5 past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Q5 
 

Audi Q5 Content 5

Ervaar de Audi Q5 zelf

De Audi Q5 in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi Q5 Content 4

Digitale cockpit

Maak in de Audi kennis met modern infotainment. De Audi virtual cockpit is standaard, net als bluetooth inclusief dakmicrofoon, DAB+ radio en de Audi smartphone interface met Android Auto en Apple CarPlay.

Audi Q5 Content 8

Nooit meer zoeken

Met online verkeersinformatie plus vind je de snelste route naar de bestemming dankzij nauwkeurige realtime informatie over de verkeersdrukte, files en versperringen. Met myAudi-navigatie begint u de routeplanning op uw smartphone, waarna de auto deze overneemt .

Bekijk de Audi Q5 bij Pon Dealer!

De Audi Q5 is herkenbaar aan zijn dynamische en volledig unieke uitstraling. Kom hem bekijken bij Pon Dealer.

Direct een Q5 rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi Q5 stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi Q5 zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q5 en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.