Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi Q5 Sportback TFSI e Slider 3

Audi Q5 Sportback TFSI e

Elegante SUV-Coupé

Prijzen

Kopen vanaf

€ 74.705

Prijzen

Kopen vanaf

€ 74.705

Veelzijdig, krachtig en efficiënt

De Audi Q5 Sportback TFSI e is een elegante SUV-coupé met een innovatieve aandrijflijn. Elektrisch rij je aangenaam stil en zonder lokale uitstoot. De TFSI-motor garandeert de kenmerkende Audi-rijdynamiek.

Audi Q5 Sportback TFSI e Slider 9

Aandrijving

In de Audi Q5 Sportback TFSI e werken een krachtige verbrandingsmotor en sterke elektromotor samen.

Verbazingwekkend ruim

De aandrijfaccu ligt onder de vlakke laadvloer, zodat de kofferbak nog steeds 455 liter groot is en met neergeklapte achterbank zelfs 1.365 liter. Heel handig is de verschuifbare achterbank met verstelbare rugleuningen. Bovendien zijn de leuningen in drie delen plat te leggen.

Virtual cockpit

De dashboardschermen tonen alle gebruikelijke informatie en menu’s, maar in deze plug-in hybride krijgt u nog iets extra’s. De powermeter laat zien hoeveel elektrokracht u aanspreekt of dat er juist stroom terugvloeit naar de accu’s.

Dit zijn de highlights van de Q5 Sportback TFSI e
 

Audi Q5 Sportback TFSI e Slider 7

Welke Audi Q5 Sportback TFSI e past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Q5 Sportback TFSI e
 

Audi Q5 Sportback TFSI e Slider 8

Ervaar de Audi Q5 Sportback TFSI e zelf

De Audi Q5 Sportback TFSI e in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi Q5 Sportback TFSI e Content 4

Eenvoudig thuis laden

Kies voor één van de diverse mogelijkheden om je Audi Q5 Sportback TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden. 

Audi Q5 Sportback TFSI e Content 5

(semi-)publiek laden

Snelladen in Nederland en door heel Europa. Daarvoor zijn een ruime actieradius en een goed netwerk van laadstations vereist. Het grote rijbereik is één van de vele pluspunten van de elektrische Audi modellen en het snelgroeiende Europese netwerk van oplaadstations maken lange ritten mogelijk.

De voordelen van rijden met de Audi Q5 Sportback TFSI e

  • Combinatie elektro- en verbrandingsmotor
  • Verbazingwekkend ruim 
  • Milieubewust rijden

Bekijk de Audi Q5 Sportback TFSI e bij Pon Dealer!

De Audi Q5 Sportback TFSI e heeft een elegant uiterlijk en is direct herkenbaar als een sportieve bolide. Kom hem bekijken bij Pon Dealer.

Direct een Q5 Sportback TFSI e rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi Q5 Sportback TFSI e te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi Q5 Sportback TFSI e zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q5 Sportback TFSI e en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.