Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi Q5 TFSI e Content 2

Audi Q5 TFSI e

Maatwerk op wielen

Prijzen

Kopen vanaf

€ 72.755

Prijzen

Kopen vanaf

€ 72.755

Dubbel zo slim

De plug-in hybrideaandrijving van de Audi Q5 TFSI e koppelt de voordelen van elektrisch rijden aan de sterke kanten van een TFSI-verbrandingsmotor.

Audi Q5 TFSI e Hero 2

Aandrijving

De Audi Q5 TFSI e combineert de voordelen van stil en lokaal emissievrij elektrisch rijden met de kenmerkende Audi-dynamiek die je met een benzinemotor associeert. Met al die techniek kan je elke rijstijl hanteren, van zo zuinig mogelijk tot uitgesproken sportief. 

Verbazingwekkend ruim

De Q5 TFSI e is een ruime auto waarin vijf inzittenden in alle comfort kunnen reizen. De hoge zitpositie geeft een goed overzicht in het verkeer. De leuning van de verschuifbare achterbank is in drie delen neerklapbaar. De grote bagageruimte is regelmatig van vorm en gemakkelijk toegankelijk via de grote achterklep. 

Virtual cockpit

Het instrumentenpaneel is een haarscherp scherm waarop je duidelijk ziet hoe ver je op stroom en benzine of de accu energie afgeeft of juist bijlaadt. 

Dit zijn de highlights van de Q5 TFSI e
 

Audi Q5 TFSI e Hero 4

Welke Audi Q5 TFSI e past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Q5 TFSI e
 

Audi Q5 TFSI e Content 3

Ervaar de Audi Q5 TFSI e zelf

De Audi Q5 TFSI e in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi Q5 TFSI e Content 4

Eenvoudig thuis laden

Kies voor één van de diverse mogelijkheden om je Audi Q5 TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden. 

Audi Q5 TFSI e Slider 7

(semi-)publiek laden

Snelladen in Nederland en door heel Europa. Daarvoor zijn een ruime actieradius en een goed netwerk van laadstations vereist. Het grote rijbereik is één van de vele pluspunten van de elektrische Audi modellen en het snelgroeiende Europese netwerk van oplaadstations maken lange ritten mogelijk.

De voordelen van rijden met de Audi Q5 TFSI e

  • Emissievrij elektrisch rijden
  • Beste van twee motoren
  • Sportief uiterlijk
  • Eenvoudig opladen

Bekijk de Audi Q5 TFSI e bij Pon Dealer!

De Audi Q5 TFSI e koppelt de voordelen van elektrisch rijden aan de sterke kanten van een TFSI-verbrandingsmotor. Kom hem bekijken bij Pon Dealer.

Direct een Q5 TFSI e rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi Q5 TFSI e te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi Q5 TFSI e zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q5 TFSI e en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.