Audi Q7

De Audi Q7

De Audi Q7 is met een gewicht van 1.995 kg voor de versie met de 3.0 TDI de lichtste auto in zijn segment – de gewichtsverlaging ten opzichte van het vorige model bedraagt 325 kg. Het koetswerk en het onderstel zijn zeer licht door een slimme materialenmix. Het onderstel is compleet nieuw. Het biedt een mooie combinatie van comfort en de voor Audi typische sportieve dynamiek. Mede door het sterk verlaagde gewicht zijn de nieuwe modellen aanzienlijk zuiniger dan hun voorgangers.

Ook op het gebied van bedieningsgemak, infotainment, connectiviteit en assistentiesystemen legt de Audi Q7 de lat weer hoger. De Audi Q7 beschikt over de tweede generatie van het modulaire infotainment-platform en over Audi virtual cockpit, het volledig elektronische instrumentenpaneel. Het nieuwe MMI touch met groot touchpad vormt de top qua gebruiksgemak. In de Audi Q7 zijn ook extra online diensten van Audi connect beschikbaar. Voor de passagiers achterin zijn Audi tablets leverbaar evenals verschillende sound systems met 3D audio. Ook smartphone-integratie met Google Android Auto en Apple CarPlay is mogelijk – de Audi Q7 hoort ook hiermee tot de voorlopers. Een echte wereldprimeur is de beschikbaarheid van cruise control met file-assistent.

De Audi Q7. Greatness starts when you don't stop.

De Audi Q7 is het resultaat van een voortdurend streven om het beste te bieden. Deze Audi SUV oogt gespierd zonder zwaar over te komen. Het interieur biedt topklasse comfort. Met de 3.0 TDI-motor en vijfzits configuratie accelereert de Q7 in een indrukwekkende 6,3 seconden van 0 naar 100 km/h.

Indrukwekkende verschijning

Strakke vlakken en scherpe lijnen kenmerken de Audi Q7. Bekijk het exterieur van de Audi Q7 van alle kanten en geniet van zijn indrukwekkende verschijning.

Interieur van topklasse

Elegant, excellent afgewerkt en van premium kwaliteit. Maak kennis met het interieur van de Audi Q7.

Bagageruimte

Ten opzichte van de eerste generatie beschikken de inzittenden over nog meer bewegingsvrijheid. Maak kennis met de variabele mogelijkheden van de Audi Q7.Afbeeldingen


Kies je uitvoering

De Audi Q7 is er in verschillende uitvoeringen. Bekijk welke uitvoering van de Audi Q7 het beste bij jou past.

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Voorraad nieuw 1

Audi Q7

3.0 TDI quattro S line Edition

  • Diesel
  • 2019
  • Automaat
  • 10 km
€ 126.870

€ 102.950

BTW verrekenbaar

Occasions 1

Audi Q7

3.0 TDI quattro Pro Line + 7 persoons

  • Diesel
  • 01/2018
  • Automaat
  • 26.501 km

€ 99.850