Audi Q7 e-tron

De Audi Q7 e-tron

Audi introduceert met de Audi Q7 e-tron 3.0 TDI ’s werelds eerste TDI plug-in hybride met quattro-aandrijving, en de eerste diesel plug-in hybride voor het merk. De Audi Q7 e-tron quattro spurt in zes seconden van 0 naar 100 km/u, maar verbruikt tegelijkertijd nog geen twee liter diesel op 100 kilometer. Dat extreem zuinige karakter combineert hij met de sportiviteit en het comfort die zo kenmerkend zijn voor de Audi Q7.

De Audi Q7 e-tron combineert het beste van twee werelden. Met de 17,3 kWh sterke lithium-ion batterij alleen heeft de grote SUV een puur elektrisch rijbereik tot 56 kilometer. Kilometers die hij in stilte, met kracht én geheel emissievrij aflegt. Samen met de dieselmotor bedraagt de totale actieradius liefst 1.410 kilometer; een afstand van Amsterdam tot voorbij de Spaanse grens.

De Audi Q7 e-tron quattro maakt verder indruk met zijn luxueuze karakter en comfort, en het ruimste interieur in deze klasse. Het uitgebalanceerde chassis, desgewenst met adaptieve luchtvering, combineert een optimaal rijcomfort met een opvallend sportieve handling. Daarnaast onderscheidt de Audi Q7 e-tron quattro zich in dit segment met de weergave en bediening van de Audi virtual cockpit en het nieuw ontwikkelde MMI-systeem.

De Audi Q7 e-tron quattro. Plug-in hybrid met V6 TDI-motor én quattro-aandrijving.

Door te luisteren naar onze verbeelding hebben we de Audi Q7 e-tron quattro ontwikkeld. De enige plug-in hybrid met V6 TDI-motor én quattro-aandrijving.

Scherp en krachtig design

Het design van de Audi Q7 e-tron blinkt uit door de scherpe, in alle gevallen beeldbepalende lijnen. Deze auto oogt stevig en robuust. De koplampen van de Audi Q7 e-tron quattro zijn prachtig in 3D vormgegeven, waarbij de brandende verlichting een dubbele pijl laat zien.

Audi Virtual Cockpit

De geavanceerde Audi virtual cockpit is standaard. Dat is een volledig digitaal instrumentenpaneel met een hoge resolutie 12,3-inch scherm, waarop haarscherp veel informatie is te tonen.

Luxe interieur

Designelementen zoals de wrap-around (de grote boog die om de bestuurder en voorpassagier heenloopt), de decoratielijsten en de doorlopende luchtroosters dragen bij aan het ruimtegevoel in het luxe interieur van de Audi Q7Afbeeldingen

Occasions 1

Audi Q7 e-tron

3.0 TDI e-tron quattro Sport

  • Hybride
  • 11/2016
  • Automaat
  • 110.570 km

€ 59.990

BTW verrekenbaar