Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Slideshow

Audi Q7 TFSI e

Sportief karakter

Prijzen

Kopen vanaf

€ 89.068

Prijzen

Kopen vanaf

€ 89.068

Een grootse uitstraling

De Audi Q7 TFSI e combineert de voordelen van stil en lokaal emissievrij elektrisch rijden met de kenmerkende Audi-dynamiek die u met een benzinemotor associeert.

Audi Q7 TFSI e Hero 6

Rijbeleving

Met zijn luchtvering, elektromechanische stuurbekrachtiging, rijdynamische regeling Audi drive select inclusief offroadstand en quattro permanente vierwielaandrijving schrikt de Audi Q7 TFSI e niet terug voor sneeuw, zand, modder en gravel. 

Sportieve interieur

Met S line wordt uw Audi Q7 TFSI e nog sportiever. De sportstoelen zijn voorzien van in het leder gestanst S-logo. Ook zwarte hemelbekleding en aluminium interieurpanelen horen bij dit pakket.

Overzichtelijk

De powermeter in de Audi virtual cockpit – het digitale instrumentenpaneel – laat zien hoeveel elektropower je aanspreekt of dat er juist stroom terugvloeit naar de accu’s.

Kies uit vier rijstanden

Selecteer EV om alleen elektrisch te rijden. Met Hold bewaar je de stroomvoorraad voor een later moment, bijvoorbeeld een milieuzone in de stad. Met Charge voeg je extra kW’s aan de accu toe. En in de Hybrid-stand regelt de auto alles zelf en heb je geen omkijken naar de techniek.

Dit zijn de highlights van de Q7 TFSI e
 

Audi Q7 TFSI e Hero 3

Welke Audi Q7 TFSI e past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Q7 TFSI e
 

Audi Q7 TFSI e Hero 5

Ervaar de Audi Q7 TFSI e zelf

De Audi Q7 TFSI e in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi Q7 TFSI e Content 6

Eenvoudig thuis laden

Kies voor één van de diverse mogelijkheden om je Audi Q7 TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden. 

Audi Q7 TFSI e Hero 6

(semi-)publiek laden

Snelladen in Nederland en door heel Europa. Daarvoor zijn een ruime actieradius en een goed netwerk van laadstations vereist. Het grote rijbereik is één van de vele pluspunten van de elektrische Audi modellen en het snelgroeiende Europese netwerk van oplaadstations maken lange ritten mogelijk.

De voordelen van rijden met de Audi Q7 TFSI e

  • Stil en lokaal emissievrij elektrisch rijden
  • Innovatieve aandrijflijn 
  • Sportieve rijbeleving
  • Overzichtelijk instrumentenpaneel  

Bekijk de Audi Q7 TFSI e bij Pon Dealer!

De Audi Q7 TFSI e heeft een innovatieve aandrijflijn en is direct herkenbaar als een sportieve bolide. Kom hem bekijken bij Pon Dealer.

Direct een Q7 TFSI e rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi Q7 TFSI e te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi Q7 TFSI e zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q7 TFSI e en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.