Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Q8 Sportback e-tron hero 3

Audi Q8 Sportback e-tron

Een compleet nieuwe look

Prijzen

Kopen vanaf

€ 80.755

Zakelijke lease vanaf

€ 989

Bijtelling

16%

Prijzen

Kopen vanaf

€ 80.755

Zakelijke lease vanaf

€ 989

Bijtelling

16%

We verwelkomen de Audi Q8 Sportback e-tron

De Audi e-tron was de eerste volledige elektrische Audi. Het is tijd om de naam van dit model in lijn te brengen met de rest van het Audi-gamma. Elektrisch en boordevol prachtige details; de Audi Q8 Sportback e-tron.

Q8 Sportback e-tron hero 1

Sneller laden, sneller onderweg

Een grotere accu en een hoger laadvermogen. De accu van de Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro heeft een bruikbare capaciteit van 106 kWh, wat een actieradius oplevert van maximaal 595 kilometer. Daarnaast kan deze elektrische auto overal worden opgeladen. Dankzij het hoge laadvermogen van 170 kW kan je snel de weg weer op. Ook onderweg wint jouw Audi tijdens het uitrollen en afremmen energie terug. Snel laden en snel weer onderweg! 

Q8 Sportback e-tron - content 1

Een nieuw uiterlijk 

De Audi Q8 Sportback e-tron heeft een nieuw uiterlijk. Een modern uiterlijk dat past bij zijn moderne techniek. Hij profiteert van de nieuwe Audi-logotoepassing met tweedimensionale Audi-ringen en de modelnaam op de middenstijlen. Daarnaast heeft hij moderne velgontwerpen. Deze schitterende auto is verkrijgbaar met velgen van 19 tot en met 22 inch.

Coupé-impulsen

De Audi Q8 Sportback e-tron biedt de kracht van een ruime SUV en de elegantie van een 4-deurs coupé. Hij blinkt uit door zijn ruime en hoogwaardig afgewerkte interieur met fraaie materialen en de modernste digitale functies. Deze schitterende SUV is erg ruim. Op de achterbank kunnen drie volwassenen prima zitten en de kofferbak meet maar liefst 528 liter. Ook is hij voorzien van fijne Audi connect-toepassingen, zoals online mediastreaming.

Een nieuwe rijervaring

Stap in en ervaar de vrijwel stille acceleratie met de elektromotoren. De volledig elektrisch quattro-vierwielaandrijving verdeelt de aandrijfkrachten permanent en volledig variabel over de voor- en achteras. Dat werkt snel en nauwkeurig, voor een goede rijstabiliteit en uitmuntende tractie. 

Dit zijn de highlights van de Q8 Sportback e-tron

Q8 Sportback e-tron hero 2

Welke Audi Q8 Sportback e-tron past het best bij jou?

Ontdek alle uitvoeringen

Uitvoeringen van de Q8 Sportback e-tron
 

Audi Q8 e-tron Apple Music

Stream met Apple Music 

Ga voor een ultieme muziekervaring in je auto met Apple Music**. Stream gemakkelijk al je favoriete liedjes en ontdek nieuwe titels. Je hebt direct toegang tot je eigen muziekbibliotheek waarin je eenvoudig zoekt op artiest, nummer, album of afspeellijst. 

Audi Q8 e-tron Infotainment

Infotainment en reisadvies

Via MMI heb je toegang tot Audi connect. Profiteer van e-tron-toepassingen zoals de e-tron-routeplanner. De routeplanner berekent de beste route inclusief laadstops. Onderweg blijf je op de hoogte van alle belangrijke informatie en instelling over je reis. 

Audi Q8 e-ron Functions on Demand

Functions on Demand

Nog meer vrijheid bij het samenstellen van je auto met Functions on Demand. Diverse functies zijn op elk gewenst moment te activeren. Dit kan gemakkelijk via de myAudi-app. 

De voordelen van rijden met de Audi Q8 Sportback e-tron

  • Grotere accu en een hoger laadvermogen
  • Een nieuwe uiterlijk
  • Stille acceleratie
  • Quattro-vierwielaandrijving
  • Apple Music

Direct een Q8 Sportback e-tron rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi Q8 Sportback e-tron te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Plan een proefrit

Wil jij de Audi Q8 Sportback e-tron zelf ervaren? Vul dan het proefritformulier hieronder in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q8 Sportback e-tron en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

*De opgegeven verbruiks- en emissiewaarden zijn bepaald volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures. Sinds 1 september 2017 is voor bepaalde nieuwe voertuigen typegoedkeuring verleend volgens de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP), een meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Vanaf 1 september 2018 vervangt de WLTP geleidelijk de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC). Door de meer realistische testomstandigheden zijn het brandstofverbruik en de CO2-emissiewaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Dit kan resulteren in overeenkomstige wijzigingen in de motorrijtuigenbelasting vanaf 1 september 2018. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC vindt u op www.audi.nl/wltp. Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de dealer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto. 

**Apple en alle daartoe behorende logo’s zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc. of een daarmee verbonden onderneming. Apple Music is onderdeel van Audi connect Navigatie & Infotainment. Voor het gebruik ervan zijn een databundel en een betaald account nodig. Apple Music behoudt zich het recht voor om de activiteiten op elk gewenst moment te stoppen. Contacteer uw Audi-dealer voor meer informatie.