Slide

Audi Q8 TFSI e

Sportieve ambiance

Prijzen

Kopen vanaf

€ 98.188

Prijzen

Kopen vanaf

€ 98.188

Kracht van twee motoren

De Audi Q8 TFSI e verenigt het beste van twee werelden. De Audi Q8 TFSI e combineert een V6-benzinemotor met een elektromotor. 

Media-2

Rijbeleving

De plug-in hybrideaandrijving van de Audi Q8 TFSI e garandeert rijplezier. Dankzij de recuperatiefunctie wint de auto energie terug tijdens afremmen en uitrollen.

Sportieve interieur

De Audi Q8 TFSI e is voorin uitgerust met gerieflijke sportstoelen met S-logo's bovenaan de rugleuningen. De bekleding is een combinatie van Alcantara en leder. 

Overzichtelijk

De powermeter in de Audi virtual cockpit – het digitale instrumentenpaneel – laat zien hoeveel elektropower je aanspreekt of dat er juist stroom terugvloeit naar de accu’s.

Kies uit vier rijstanden

Selecteer EV om alleen elektrisch te rijden. Met Hold bewaar je de stroomvoorraad voor een later moment, bijvoorbeeld een milieuzone in de stad. Met Charge voeg je extra kW’s aan de accu toe. En in de Hybrid-stand regelt de auto alles zelf en heb je geen omkijken naar de techniek.

Dit zijn de highlights van de Q8 TFSI e
 

Slide-1

Welke Audi Q8 TFSI e past het best bij jou?

Uitvoeringen van de Q8 TFSI e
 

Media-5

Ervaar de Audi Q8 TFSI e zelf

De Audi Q8 TFSI e in het echt ervaren? Plan dan meteen een proefrit en laat je overtuigen.

Audi Q8 TFSI e Content 9

Eenvoudig thuis laden

Kies voor één van de diverse mogelijkheden om je Audi Q8 TFSI e betrouwbaar en veilig thuis en op het werk op te laden. 

Media

(semi-)publiek laden

Snelladen in Nederland en door heel Europa. Daarvoor zijn een ruime actieradius en een goed netwerk van laadstations vereist. Het grote rijbereik is één van de vele pluspunten van de elektrische Audi modellen en het snelgroeiende Europese netwerk van oplaadstations maken lange ritten mogelijk.

De voordelen van rijden met de Audi Q8 TFSI e

  • Groot rijbereik
  • Duurzaam onderweg
  • Sportieve rijbeleving
  • Overzichtelijk instrumentenpaneel  

Bekijk de Audi Q8 TFSI e bij Pon Dealer!

De Audi Q8 TFSI e verenigt het beste van twee werelden. Kom hem bekijken bij Pon Dealer.

Direct een Q8 TFSI e rijden?

Kun jij niet wachten om in een nieuwe Audi Q8 TFSI e te stappen? Kies voor een model uit voorraad en voor je het weet rijd jij in je nieuwe Audi.

Wil jij de Audi Q8 TFSI e zelf ervaren? Plan dan nu je proefrit.

Proefritformulier
 

Brochures en prijslijsten

Geïnteresseerd in de Audi Q8 TFSI e en wil je meer informatie over de uitvoeringen en mogelijkheden? Download dan hier de brochures en prijslijsten.

Logo-Keurmerk-Private-Lease-SCHADUW-2020

Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen met het keurmerk Private Lease

DISCLAIMER

* Pon Dealer biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij  60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.