Audi R8 Spyder

De Audi R8 Spyder V10

De Audi R8 Spyder V10 levert indrukwekkende prestaties, ziet er sportief en toch ook elegant uit en voegt daar de beleving van open rijden aan toe. De 5,2-liter V10 FSI-motor komt tot 397 kW (540 pk) en katapulteert de Audi R8 Spyder V10 in 3,6 seconden van 0 naar 100 km/h. Daarbij produceert het dubbele uitlaatsysteem een imposante soundtrack, die het publiek via de trapezium uitlaatuiteinden bereikt. De topsnelheid bedraagt 318 km/h.

Grenzeloze vrijheid

Door de 5,2-liter V10 FSI-motor wordt de R8 Spyder V10 gekatapulteert van 0 tot 100 km / u in 3,6 seconden. Daarnaast de indrukwekkende soundscape van het twin-flow uitlaatsysteem met de trapeziumvormige uitlaatpijpen. Bij een topsnelheid van 318 km/u eindigt de rit - het gevoel van grenzeloze vrijheid eindigt echter nooit.

Van het circuit naar de weg

In de Audi R8 Spyder V10 zijn de technieken van het circuit naar de straat gebracht. Dit gaat in combinatie met een prachtig afgewerkt interieur en de soundtrack van de 5,2 liter V10 motor.

Geniet van een open dak

De zwarte, bruine of rode softtop van de R8 Spyder is tot een snelheid van 50 km/h te openen. Dat werkt volledig automatisch. Met een druk op de knop geeft het kapmechanisme in slechts 20 seconden vrij zicht op de – hopelijk strakblauwe – lucht boven je.

Stap in de cockpit

Het dashboard is volledig op de bestuurder gericht. Heel veel functies zijn vanaf het stuurwiel toegankelijk, zowel met het standaard R8 lederen sportstuur met twee bedieningssatellieten als met het optionele R8 Performance stuurwiel met vier satellieten.Vrijheid in 20 seconden. De Audi R8 Spyder V10 RWS.

Laat eenvoudig de boel de boel. De R8 Spyder V10 RWS biedt puur rijplezier, heeft achterwielaandrijving en een volledig automatische vinnenkap, die tot een snelheid van 50 km/h in slechts 20 seconden te openen is. De intense rijbeleving krijgt nog meer waarde door de exclusiviteit: de Audi R8 V10 Rear Wheel Series is gelimiteerd tot 999 exemplaren wereldwijd.

Gemaakt om te overtuigen

Luchtinlaten in mat titaanzwart benadrukken de markante blik. 19-inch gegoten lichtmetalen velgen in 5-V-spaak-design zorgen voor een krachtige uitstraling. 540 pk staat borg voor een perfecte indruk.

Beleef elk traject als de eerste keer

Naast de unieke aandrijflijn zorgt het speciaal afgestemde R8 V10 RWS-sportonderstel met straf afgestelde vering en demping voor een nog directer wegcontact en een dynamischere handling.

Performance in elke vezel

Het interieur van de Audi R8 Spyder V10 RWS is geconcentreerde sportiviteit met een ambachtelijk karakter. Van het sportief-minimalistische monoposto-design via de R8-sportstoelen tot aan het lederen R8 Performance-stuur is alles op het belangrijkste gericht: uw rijplezier.


Video's en afbeeldingen

Brochures & prijslijsten

Wij doen ons uiterste best om de actualiteit van de prijzen, uitvoeringen, specificaties en andere informatie te waarborgen. Het is echter onvermijdelijk om alle fouten volledig uit te sluiten. Derhalve kunnen aan deze informatie op geen enkele wijze rechten worden ontleend.