Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero Audi Q8 mobile

24 februari 2023

De Audi Q8 e-tron bij Pon Dealer in de showroom

Ervaar de toekomst van elektrisch rijden

Bij Pon Dealer kun je nu kennismaken met de nieuwe, volledig elektrische Audi Q8 e-tron. Deze indrukwekkende SUV is zowel als SUV als Sportback verkrijgbaar en biedt keuze uit drie luxe uitrustingsniveaus. De 50- en 55-uitvoeringen beschikken over een grotere accucapaciteit, wat resulteert in een nog grotere actieradius. De Audi Q8 50 e-tron is leverbaar vanaf € 71.385*.

De Audi Q8 e-tron-modellen hebben een opvallend design, met de nieuwe grille als absolute blikvanger. Het interieur is zoals we van Audi gewend zijn: ruim, clean, digitaal en volledig connected, met hoogwaardige materialen afgewerkt.

De Audi Q8 e-tron

De nieuwe Audi Q8 e-tron in cijfers

De Q8 e-tron-modellen danken hun veelzijdigheid onder andere aan de standaard quattro vierwielaandrijving in combinatie met luchtvering en adaptieve schokdempers. Ook de grotere accucapaciteit is een belangrijk aankoopargument, omdat deze resulteert in een nog grotere actieradius. Zo heeft de Audi Q8 50 e-tron bijvoorbeeld een rijbereik van maar liefst 488 kilometer** (Sportback: 501 km**) dankzij het 89 kWh accupakket en een vermogen van 250 kW/340 pk. De Audi Q8 55 e-tron-modellen hebben zelfs een vermogen van 300 kW/408 pk en een accucapaciteit van 106 kWh, wat resulteert in een actieradius van 578 kilometer** voor de SUV en zelfs 595 kilometer** voor de Sportback. Het opladen van de accu kan dankzij de snellaadmogelijkheid snel worden uitgevoerd (150 kW voor de Q8 50 e-tron-modellen en 170 kW voor de Q8 55 e-tron-modellen), waarbij de accu van een Q8 55 e-tron van 10% naar 80% in slechts 31 minuten kan worden opgeladen.

Uitvoeringen van de Audi Q8 e-tron

Jij kunt nu bij Pon Dealer de nieuwe Audi Q8 e-tron en Q8 Sportback e-tron bewonderen en ervaren. Deze modellen zijn beschikbaar als edition, Advanced edition en S edition en bieden stuk voor stuk een zeer complete uitrusting. De edition komt standaard met LED-koplampen, metallic lak, 19 inch aero-velgen, MMI navigatie plus, Audi connect-diensten en volautomatische airconditioning. Kies je voor de Advanced edition, dan geniet je van extra luxe met bekleding, elektrische stoelverstelling/-verwarming en ambienteverlichting. Het uitgebreide Assistentiepakket Tour is hierbij inbegrepen. De S edition voegt daar nog een extra sportieve touch aan toe met S line designelementen en het S line interieur, inclusief elektrisch verstelbare sportstoelen. Voor een extra persoonlijke touch zijn er diverse optiepakketten en individuele opties beschikbaar.

De nieuwe Audi Q8 Sportback e-tron

Prijzen Audi Q8 e-tron

Wil je weten wat de prijzen zijn? De Audi Q8 e-tron edition is leverbaar vanaf € 71.385* en als Sportback vanaf € 73.785*. Ook bieden we full operational lease opties aan. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs of onze leaseafdeling.

Meer weten over de Audi Q8 e-tron?

Wij vertellen je er graag alles over!

Ervaar de Audi Q8 e-tron en plan een proefrit

Wil jij deze schitterende auto bewonderen en ervaren? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor een geheel vrijblijvende proefritafspraak.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.