AudiLifetime Service hero 2

Audi Lifetime Service

15% voordeel op je onderhoud

Voordelig onderhoud voor jouw Audi

Is jouw Audi 5 jaar of ouder? Dan krijg je bij Pon Dealer met Audi Lifetime Service altijd 15% korting op het al het door de Audi voorgeschreven onderhoud voor jouw Audi.* Zo heb je de zekerheid van een officiële merkdealer maar dan voor een voordelige prijs. Naast 15% korting op voorgeschreven onderhoud voor jouw Audi profiteer je met Audi Lifetime Service ook van 4 jaar reparatiegarantie, standaard pechhulp in heel Europa en Audi Originele Onderdelen.

Gratis Audi Lifetime Check met onderhoudsplan

Benieuwd naar de status van jouw Audi en welk onderhoud u aankomende periode te wachten staat? Laat dan kosteloos de Audi Lifetime Check uitvoeren. Onze service adviseurs maken samen met jouw een onderhoudsplan voor de komende 2 jaar. Zo weet je precies wat je te wachten staat en kom je niet snel voor verrassingen te staan.

DISCLAIMER

Audi Lifetime Service biedt voor alle Audi’s, van 5 jaar en ouder een voordeel van 15% op al het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud en geselecteerde reparatiepakketten. Dit voordeel gaat 5 jaar na datum eerste toelating in (datum achter de B op de kentekencard). De volgende werkzaamheden vallen onder Audi Lifetime Service: Longlife-, Groot- of Kleine onderhoudsservice, alle olie- en (aanvullende) inspectie services, vervangingen zoals olie-, lucht-, interieur- en brandstoffilters (diesel) en bougies (benzine) en vervanging van remmen (excl keramische remmen), distributieriemen, multiriemen en waterpompen. Reparaties en vervanging van overige slijtagedelen, zoals bijvoorbeeld ruitenwissers vallen niet onder deze service. Airco Service heeft al aparte tariefstellingen voor oudere auto’s en valt daarmee ook buiten Audi Lifetime Service. Alle prijzen en tarieven die hier worden genoemd, zijn adviesprijzen en geadviseerde tarieven. Pon Dealer kan hier naar eigen inzicht van afwijken.