Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero Audi Connect

Audi Connect activeren

Als je een auto hebt gekocht met Audi connect, willen wij je met de informatie op deze pagina op weg helpen om de nuttige toepassingen daadwerkelijk te gaan gebruiken. In de instructievideo’s en in het overzicht met veelgestelde vragen zie en lees je meer over het registratie- en verificatieproces van myAudi, hoe je een hoofdgebruiker toewijst en waar je de myAudi-app allemaal voor kunt gebruiken.

De myAudi-app

De myAudi-app is de verbinding tussen uw Audi en uw dagelijkse bezigheden. De innovatieve functies en diensten in de app dragen bij aan het rijcomfort. Bekijk op elk gewenst moment realtime informatie over uw auto, zoals de tankinhoud, actieradius, onderhoudsbeurten, waarschuwingen en veel meer. Plan ritten eenvoudig in de app en verstuur de bestemmingen en routes rechtstreeks naar de auto. Ook de standkachel en het ontgrendelen en vergrendelen van de autodeuren zijn vanaf afstand mogelijk.

Om de myAudi connect-diensten te gebruiken is aanmelden bij myAudi noodzakelijk. De beschikbaarheid van de toepassingen verschilt per Audi model en uitrusting.

1. Download de myAudi-app

Je kunt de myAudi-app voor je smartphone gratis downloaden. Afhankelijk van het besturingssysteem vind je de myAudi-app voor Android of iOS in de App Store of in de Google Play Store.

2. Maak je gebruikersaccount aan

Meld je aan in de app met je myAudi-account. Heb je nog geen myAudi-account aangemaakt? De app begeleidt je stap voor stap door de registratie.

3. Voeg je Audi toe

Voeg je Audi toe met behulp van het voertuigidentificatienummer (VIN). Je vindt het VIN op je kentekenbewijs en op de voorruit van je voertuig.

4. Activeer Audi connect

Volg tot slot voor de activering de instructies via de app om het contract voor Audi connect af te sluiten. Vanaf nu til jij elke rit naar een hoger niveau met een hoop intelligente diensten.

Zo gebruik je Audi connect in je Audi

Uitvoerige handleidingen voor de activering en het gebruik van de online diensten in je auto vind je hier.