Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero Audi Connect

Noodoproep & Service

Audi Connect

Het pakket 'Audi connect Noodoproep & Service' geeft elke rit een veilig gevoel, ongeacht wat er gebeurt en waar de reis heengaat. In dit pakket zitten diverse diensten die je in vervelende situaties ondersteunen. Mede door de automatisch verstuurde autogegevens zijn bij een zwaar ongeval snel de hulpdiensten te informeren. De Audi connect-toepassingen komen ook van pas bij autopech of lichte schade. Verder zijn in dit Audi connect-pakket innovatieve diensten inbegrepen op het gebied van onderhoud en schadeherstel.

Ontdek de onbeperkt gratis functies van Audi connect Noodoproep & Service

Basisfuncties, zoals de pechoproepservice en het wettelijk verplichte noodoproepsysteem eCall zijn standaard beschikbaar voor jouw Audi. Voor activering van deze gratis standaard diensten is het noodzakelijk om een myAudi-gebruikersaccount aan te maken.

Jouw toegang tot de digitale diensten van Audi en de directe verbinding met jouw auto: met Audi Connect is jouw Audi er klaar voor. Na eenmalige activering kun je gratis talloze nuttige en innovatieve online diensten gebruiken.

Noodoproep
Noodoproep*

Bij een zwaar ongeval wordt de noodoproep automatisch verstuurd. Totdat de hulpdiensten ter plaatse zijn, blijft een spraakverbinding in stand in de landstaal van de bestuurder. De noodoproep is ook handmatig te doen, bijvoorbeeld als andere verkeersdeelnemers bij een ongeval betrokken zijn of als iemand dringend medische hulp nodig heeft.

Pech
Online pechservice*

Snelle en competente hulp in geval van autopech. Eenvoudig te activeren met de service call-knop in de dakmodule.

Schade
Audi schadeservice*

Bij autoschade ondersteunt de Audi schadeservice met het afhandelen van de reparatie. Speciaal getraind vakpersoneel maakt jouw auto weer strak en netjes.

Onderhoud
Audi online onderhoudsafspraak*

Blijf automatisch op de hoogte van aankomende onderhoudsbeurten voor uw Audi. Bespaar tijd door de eenvoudige en prettige manier om een werkplaatsafspraak in te plannen. Uw Audi dealer ontvangt dan meteen online belangrijke autogegevens.

Hero Audi Connect MyAudi 2

de MyAudi-app

Activeer en download de MyAudi app

Audi connect: extra mogelijkheden

De Audi connect-toepassingen ‘Audi connect key’ en ‘Audi connect track & trace’ zijn als extra uitrusting toe te voegen aan het Audi connect-pakket Noodoproep & Service.
 

Audi Connect key
Audi connect key*

Verander jouw smartphone in een digitale autosleutel. De gebruikelijke autosleutel is dan niet meer nodig. Als anderen je auto willen gebruiken, hoef je de digitale sleutel (in casu jouw telefoon) niet fysiek over te dragen. De Audi connect key werkt ook als de batterij van je smartphone bijna of volledig leeg is.

Audi Track & Trace
Audi connect track & trace*

Na diefstal is je auto snel door de bevoegde instanties te traceren en vanaf afstand uit te schakelen. Van deze functionaliteit gaat ook een preventieve werking uit.

DISCLAIMER

*Raadpleeg je Audi dealer of de gebruikshandleiding van je auto voor meer informatie over de beschikbaarheid van de toepassingen in een specifieke auto en op de door jou bezochte locaties.