Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero Audi Connect

Remote & Control

Audi Connect

De Audi connect-toepassingen voor bediening op afstand werken dankzij een verbinding tussen je auto en je smartphone. Tegelijkertijd is de auto via het registratieproces van myAudi beschermt tegen toegang door onbevoegden. Je kan de diverse autofuncties dus niet alleen eenvoudig, maar ook veilig via de myAudi-smartphoneapp bedienen en informatie over jouw auto opvragen.

Ontdek de onbeperkt gratis functies van Audi Connect Remote & Control

Basisfuncties, zoals het ver- en ontgrendelen van de auto met je smartphone en het weergeven van de locatie van je geparkeerde Audi zijn standaard beschikbaar voor jouw Audi. Voor activering van deze gratis standaard diensten is het noodzakelijk om een myAudi-gebruikersaccount aan te maken.

Jouw toegang tot de digitale diensten van Audi en de directe verbinding met jouw auto: met Audi Connect is jouw Audi er klaar voor. Na eenmalige activering kun je gratis talloze nuttige en innovatieve online diensten gebruiken.

Autostatus
Autostatus*

Dankzij de toeg ang op afstand tot de autostatus kunt u diverse autofeiten gemakkelijk in de myAudi-smartphoneapp bekijken. Informatie over het accupercentage en de elektrische actieradius is alleen beschikbaar voor e-tron modellen.

Afstandsbediening
Afstandsbediening portiervergrendeling*

Met de myAudi-app is jouw auto heel gemakkelijk vanaf elke plek met databereik op slot te doen en te openen. Dat kan net zo goed in een horecagelegenheid op de hoek zijn als in een andere stad. Dankzij het veilige myAudi-registratieproces en een pincode is je auto beschermd tegen onbevoegde toegang.

Voorverwarming
Afstandsbediening interieurvoorverwarming*

Bij de standkachel van jouw Audi hoort een radiografische afstandsbediening, maar ben je verder weg, dan werkt het instellen ook heel comfortabel via de myAudi-app.

PArkeerlocatie
Parkeerlocatie*

Het kan iedereen overkomen. De auto snel geparkeerd in een stad waar je  anders nooit komt en uren later vraag je je af waar jouw bolide staat. De Audi Connect-toepassing ‘parkeerlocatie’ maakt het je gemakkelijk door in de myAudi-app de locatie van jouw geparkeerde Audi weer te geven.

Diefstal
Melding diefstalalarm*

De Audi connect-functie ‘melding diefstalalarm’ laat het je via de myAudi-app weten als het optionele alarmsysteem afgaat. Je ziet dan meteen welk onderdeel is getriggerd (bijvoorbeeld de bewegingssensor), inclusief datum en tijdstip van de melding.

Hero Audi Connect MyAudi 2

de MyAudi-app

Activeer en download de MyAudi app

DISCLAIMER

*Raadpleeg je Audi dealer of de gebruikshandleiding van je auto voor meer informatie over de beschikbaarheid van de toepassingen in een specifieke auto en op de door jou bezochte locaties.