Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Hero Audi Connect

Remote & Control

Audi Connect

De Audi connect Remote & Control-toepassingen voor de e-tron zijn speciaal afgestemd op gebruik in combinatie met de Audi e-tron. Als e-tron bestuurder kun je veel functies op handige wijze in de myAudi-app bekijken en regelen, waaronder:

  • Informatie over het accupercentage
  • Informatie over de elektrische actieradius
  • Routeplanning inclusief laadpauzes

Ontdek de onbeperkt gratis functies van Audi Connect Remote & Control

Basisfuncties, zoals het ver- en ontgrendelen van de auto met je smartphone en het weergeven van de locatie van je geparkeerde Audi zijn standaard beschikbaar voor jouw Audi. Voor activering van deze gratis standaard diensten is het noodzakelijk om een myAudi-gebruikersaccount aan te maken.

Jouw toegang tot de digitale diensten van Audi en de directe verbinding met jouw auto: met Audi Connect is jouw Audi er klaar voor. Na eenmalige activering kun je gratis talloze nuttige en innovatieve online diensten gebruiken.

Autostatus
Autostatus*

Dankzij de toegang op afstand tot de autostatus kun je diverse autofeiten gemakkelijk in de myAudi-smartphoneapp bekijken. Speciaal voor de e-tron modellen zijn aan de informatiebronnen het actuele accupercentage en de resterende elektrische actieradius toegevoegd.

Ritgegevens
Ritgegevens*

Wil je een overzicht van jouw recente ritten? Met behulp van de Audi connect-toepassing ‘ritgegevens’ is alle informatie via de myAudi-app uit het korte en lange geheugen op te vragen. Ook het verbruik van de elektromotor en de gemiddelde snelheid zijn inzichtelijk te maken.

parkeerlocatie
Parkeerlocatie*

Snel en eenvoudig de geparkeerde auto terugvinden door de locatieweergave op de kaart in de myAudi-app.

Portier
Afstandsbediening portiervergrendeling*

Met de myAudi-app is jouw auto heel gemakkelijk vanaf elke plek met databereik op slot te doen en te openen. Dat kan net zo goed in een horecagelegenheid op de hoek zijn als in een andere stad. Dankzij het veilige myAudi-registratieproces en een pincode is je auto beschermd tegen onbevoegde toegang.

Afstandbediening
Afstandsbediening opladen*

In de myAudi-app zie je snel en moeiteloos de beschikbare actieradius en het accupercentage. Het starten van het laadproces werkt net zo eenvoudig. Je kan ook een laadtimer instellen.

Klimaat
Afstandsbediening klimaatregeling*

Met de afstandsbediening van de klimaatregeling is de gewenste interieurtemperatuur vanaf de smartphone al voor vertrek gemakkelijk in te stellen.

route-planner
e-tron routeplanner*

Plan met de myAudi-app jouw route gemakkelijk vanuit huis. Als onderweg een laadpauze nodig is, wordt deze automatisch ingepland. Dankzij de onlinetoegang tot een actueel laadpalenoverzicht kent de myAudi-app ook de nieuwste locaties.

Laadstations
Laadstations*

Alles onder controle. Ook tijdens langere ritten weet jij precies waar de laadpunten langs de route zijn.

Hero Audi Connect MyAudi 2

de MyAudi-app

Activeer en download de MyAudi app

DISCLAIMER

*Raadpleeg je Audi dealer of de gebruikshandleiding van je auto voor meer informatie over de beschikbaarheid van de toepassingen in een specifieke auto en op de door jou bezochte locaties.