Autolease producten

  • Pon Dealer Groep
Header-producten-2_1.jpg

Pon Dealer helpt u graag verder als het gaat om het kiezen van de juiste leasevorm.

Een auto leasen is eigenlijk een feestje. Uw feestje, want wij regelen alles voor u. Het genieten van de auto laten we dan ook helemaal aan u over. Daarom maken we het u op elk moment zo gemakkelijk mogelijk.
Om te beginnen bieden wij u altijd een leaseoplossing op maat. Dat is een leasevorm die past bij u of uw bedrijf. Van nieuwe of gebruikte auto's tot leasen voor korte of lange termijn of een leasevorm die met u meegroeit; met ons kunt u alle kanten op. U kiest de vorm waar u de meeste voordelen van heeft.

Om u optimaal te ontzorgen strekt onze service zich ver uit. Bij ons zijn ook uw zaken rond verzekeringen, onderhoud, reparatie, vervangend vervoer en dergelijke goed geregeld. Zodat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan administratieve zaken. Bovendien regelen we deze zaken heel efficiënt via deze website. Zo hebben u en wij altijd alles in een muisklik bij de hand.

Pon Dealer biedt u verschillende leasevormen waaronder:

Operational Lease

De meest voorkomende vorm van autoleasing is Operational Lease.
Dit is een vorm van lange termijn autohuur waarbij wij u volledig ontzorgen. Voor een vast bedrag per maand waarborgt u de mobiliteit van uw medewerkers waarbij Pon Dealer de volledige zorg op zich neemt. Hierbij moet u denken aan o.a.: financiering, onderhoud en verzekering.

Flexible Lease

In deze turbulente economische tijden wilt u flexibel om kunnen gaan met mobiliteit. Niet alleen in geval dat het wat minder gaat, maar ook als u stappen wilt zetten om te groeien. Het is dan goed om voorzichtig te werk te gaan. Om die redenen is er nu Flexible Lease
Flexible Lease biedt u de rust en vrijheid om op de momenten dat het nodig is uw leasecontract(en) te beëinidigen.

Flexible Lease biedt u namelijk de mogelijkheid om onder bepaalde voorwaarden kosteloos na 12 maanden uw leaseauto bij ons in te leveren. Hiermee heeft u alle vrijheid uw bedrijfsactiviteiten te ontwikkelen zoals het u uitkomt. Bovendien heeft u met Flexible Lease de zekerheid van een Full Operational Lease product. Alle operationele zaken rond uw auto regelen wij voor u terwijl u zich kunt richten op de kern activiteiten van uw organisatie.

Short Lease

Short Lease biedt u dé oplossing voor tijdelijke mobiliteit en vergaande flexibiliteit voor een scherpe prijs met contracten tussen de 12 en 24 maanden. Short Lease is een full operational leaseproduct en is daarmee de perfecte oplossing wanneer u uw financiële middelen wilt blijven gebruiken voor de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Stock Lease

Wilt u snel en voordelig uw vervoersprobleem oplossen, dan is Stock Lease het antwoord voor u. Met Stock Lease leaset u een auto die vroegtijdig is ingeleverd. Deze auto’s zijn in perfecte staat en zijn maximaal 25 maanden jong.
Ook als u een leaseauto zoekt maar liever niet aan een volledig leasecontract wilt vastzitten, is een auto uit Stock Lease bijzonder geschikt door de kortere looptijd van het contract, de lagere kosten en de soepele acceptatievoorwaarden. Ideaal voor werknemers met een tijdelijk contract.

Additional Lease

Rij ‘groot’ tijdens de vakantie en ‘klein’ gedurende de rest van het jaar met Additional Lease. Deze service draagt bij aan een flinke besparing op uw wagenpark en u kunt tegelijk flexibel omgaan met de mobiliteitsbehoefte van uw medewerkers.
Met Additional Lease kiest u voor de mogelijkheid om uw medewerkers in een kleine zuinige auto te laten rijden, terwijl u ze een comfortabele oplossing biedt voor de zomer- en wintervakantie. En daarmee besparen u en uw medewerkers fors op de leasekosten.

Financial Lease

Mobiliteit is cruciaal voor uw zakelijke succes. Dat begrijpen we.
Daarom bieden wij zakelijke rijders betrouwbare en transparante oplossingen.

Sale en Leaseback

Uw wagenpark aan een leasemaatschappij verkopen en daarna dezelfde bedrijfsauto’s terugleasen: heeft dat voordelen? Absoluut. Met Sale & Lease Back krijgt u zo allereerst extra kapitaal in handen, te besteden aan uw corebusiness.

Stockmanagement

Bij Stock Management staat een probleemloze overdracht van auto’s tussen berijders centraal, waarbij we u maximaal kunnen ontzorgen.

Turn Key

Op zoek naar een bedrijfswagen? Kijk dan eens naar onze Turn Key oplossingen.
Via Pon Dealer kunt u Volkswagen Bedrijfswagens leasen tegen de beste tarieven. Daarnaast kunnen wij uw Volkswagen Bedrijfswagen volledig, professioneel en naar wens inrichten.

 

Meer informatie over onze leaseproducten?

Wij helpen u graag verder! Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.